reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
reklama
Gratki udanych wizyt!!!

Nie było mnie troszkę utaj... ja wizytę miałam 28.02. u gina i u endo. U gina to tak: za dużo mam białych krwinek... być może to od zęba który zaczął się podstępnie psuć od środka... już problem zniknął, ale badania mam powtórzyć. A tak to: Gabi ma około 900g, jeśli chodzi o siatkę centylową to idzie tak po środku... ciągle położenie zmienia... łożysko ładne, szyjka 40mm zamknięta, to moje spinanie to najprawdopodobniej taka uroda ciąży, bo szyjka nie skróciła się przy tym ani o 1mm. Jednak nadal mam się oszczędzać i leżeć jak najwięcej co by losu nie kusić... U endo ok, wyniki hormonów się poprawiły... nadal mam letrox 50 przyjmować... to chyba na tyle

Za wizytujące zaciskam kciukasy!!!

Do góry