reklama
heh w temacie wyrównywania statystyk... pffff wojna jak nic ;-)
na razie mam zgłoszonych 17 dziewczynek
a chłopców... w pierwszej połowie miesiąca jest 16, w sumie 29...
Jest jeszcze dużo czarnych wpisów ;-), jeszcze się może szala na korzyść kobietek przechylić?:-) W końcu dzwonki łatwiej dojrzeć
Ciekawa jestem jak to będzie finalnie wyglądać?
no owszem, jeszcze się wszystko może zdarzyć
a co do czarnych wpisów - mam wrażenie że soro zostanie czarnych, bo dziewczyny sie nie udzielają niektóre w ogóle
jest na liście nawet laska, która podesłała tylko dane i tele ją widziałam na forum
a co do czarnych wpisów - mam wrażenie że soro zostanie czarnych, bo dziewczyny sie nie udzielają niektóre w ogóle
jest na liście nawet laska, która podesłała tylko dane i tele ją widziałam na forum
Palindromea
Fanka BB :)
Madzia, gratulacje :-)
Co do milczących - pewnie część miało słomiany zapał - pochwalić się komuś, a jak ciąża się rozwijała, to się znudziło. Część może (nie daj Boże) potraciło i nie dały znać. A ciekawe ile było takich po prostu zmyślonych, żeby sobie tylko coś napisać...
Co do milczących - pewnie część miało słomiany zapał - pochwalić się komuś, a jak ciąża się rozwijała, to się znudziło. Część może (nie daj Boże) potraciło i nie dały znać. A ciekawe ile było takich po prostu zmyślonych, żeby sobie tylko coś napisać...
Palindromea
Wenusjanka, przepraszam, jeśli wzięłaś do siebie mój tekst. To nie dotyczy wszystkich. Na pewno są takie, którym różne zajęcia, obowiązki utrudniają aktywność na forum. Ale nie można wykluczyć też takich, o których pisałam.
Co do niewiadomej do końca - zazdroszczę cierpliwości. Ja bym po prostu nie wytrzymała. Za bardzo byłabym ciekawa. Może byłoby łatwiej, gdyby poznanie płci nie byłoby tak łatwo dostępne ;-)
-------
A tak po za tym, to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizytki i "drinkujące" (jeśli są) :-)
Co do niewiadomej do końca - zazdroszczę cierpliwości. Ja bym po prostu nie wytrzymała. Za bardzo byłabym ciekawa. Może byłoby łatwiej, gdyby poznanie płci nie byłoby tak łatwo dostępne ;-)
-------
A tak po za tym, to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizytki i "drinkujące" (jeśli są) :-)
Katka_83
Hello!
Mój dzidziol zostanie NN do porodu,większośc uzna mnie za dziwaczkę,ale ja nie chcę wiedzieć.
Ja tez nie chciałam wiedzieć...no ale wyszło jak zwykle, ja mam już czarno na białym (zdjecie usg), że chłop jak nic.
Myślę, że chodziło o coś innego-sama jestem przykładem gdzie na jednym z portali się przywitałam na forum ale struktura strony i to, że się ciągle gubiłam w niej mnie zniechęciły i zniknęłam nic nikomu nie mówiąc odnalazłam swoje miejsce tutaj.
A dziś dzień bez wizyt?
Czyli wszystkie spokojnie spędzamy piątek...no to trzymam kciuki za jutrzejsze!
madzia128
Nie ma wizytujacych? A ja specjalnie zerwalam sie 'skoro swit' zaciskac kciuki:-)
Na bb moze ktos nie odnalazl sie, my sie tu znamy personalnie sie do siebie zwracamy, i gdy ktos wypadl z rytmu przez wir obowiazkow, to ciezko potem nadrobic ze zrozumieniem. Czesc pracujacych tylko czyta-ja tak mialam chodzac do pracy:-)
Od wczoraj chyba jestem spokojniejsza-czuje Tymka czesciej niz dotychczas
Na bb moze ktos nie odnalazl sie, my sie tu znamy personalnie sie do siebie zwracamy, i gdy ktos wypadl z rytmu przez wir obowiazkow, to ciezko potem nadrobic ze zrozumieniem. Czesc pracujacych tylko czyta-ja tak mialam chodzac do pracy:-)
Od wczoraj chyba jestem spokojniejsza-czuje Tymka czesciej niz dotychczas
ja byłam na wizycie
już jestem po
szyjkę mam "długą i zamkniętą" czytaj moje całe dwa dumne centymetry
serduszka udało jej się troszkę posłuchać - przez łożysko na przedniej ścianie ma zawsze problem ze znalezieniem tętna - ja wszystko zagłuszam
no i schodzimy z leków - lutkę mam wykończyć, scopolan od razu odstawić
zostaje mi magnez, aspiryna i witaminy
no i mam posiew do zrobienia, bo lekarka nie chce przeoczyć żadnej infekcji, a ja mam problem mały z nerami
więc ogólnie jestem happy
wenusjanka wiadomo są różne przypadki, pewnie część się nie odezwie, niektóre nie mają kiedy, niektóre się nie wciągnęły
zawsze to szkoda, bo każda osoba może coś wnieść, jakieś doświadczenia czy info
ja tam się zawsze cieszę jak po jakiejś nieobecności, ktoś się odezwie, choćby po to by powiedzieć że wszystko ok
już jestem po
szyjkę mam "długą i zamkniętą" czytaj moje całe dwa dumne centymetry
serduszka udało jej się troszkę posłuchać - przez łożysko na przedniej ścianie ma zawsze problem ze znalezieniem tętna - ja wszystko zagłuszam
no i schodzimy z leków - lutkę mam wykończyć, scopolan od razu odstawić
zostaje mi magnez, aspiryna i witaminy
no i mam posiew do zrobienia, bo lekarka nie chce przeoczyć żadnej infekcji, a ja mam problem mały z nerami
więc ogólnie jestem happy
wenusjanka wiadomo są różne przypadki, pewnie część się nie odezwie, niektóre nie mają kiedy, niektóre się nie wciągnęły
zawsze to szkoda, bo każda osoba może coś wnieść, jakieś doświadczenia czy info
ja tam się zawsze cieszę jak po jakiejś nieobecności, ktoś się odezwie, choćby po to by powiedzieć że wszystko ok
reklama
Palindromea
Fioletowa - dobre wieści. Lubię takie :-)