reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Witam :) Gratuluję udanych wizyt i poznania płci maluszków :)
Ja dziś też na kontrolnym byłam . Lekarz zrobił usg:-). Dzidzia waży 450 gram , rozmiar buta 3,3 cm . Wielka stopa !!! Przyłożył głowicę usg do brzucha a tam stopa:-D zrobił zdjęcie i zmierzył rozmiar. Mały fikał bardzo i to koziołki . Lekarz mówi , ze bardzo dużo miejsca ma - po tylu ciążach macica jest podatna jak się wyraził dyplomatycznie:happy:. Pytałam czy coś mnie może na połówkowym zaskoczyć negatywnie , lekarz twierdzi , ze na jego oko wszystko jest w najlepszym porządku z dzidzią:-). Połówkowe w sobotę .

A to STOPA :rofl2:

Zobacz załącznik 533740

No SUPER! Też kawał dzidziusia nosisz kochana :)

GRATULACJE wszystkim Paniom z udanych wizyt :) Oby tak dalej!!!

Witam dziewczyny, jestem po wczorajszej prywatnej wizycie, i DZIEWUCHA jednak. Łeski sie polały mi ciut ale juz jest lepiej. :) Mała jak misiu koala zaspana, nie chciała sie układac do badania. Ale wg pomiarów termin porodu 5 dni wcześniej. Ma mega stopy , Pani dr powiedziała że jeszcze takich nie widziała , aż 3 cm . Chude a długie. Ale 1 córa też takie miała :) Waży 275 g. Jestem na koncówce 18 tygodnia. Dostałam film z dzidizusiem i zdjęcia :) :tak: Przynajmniej wiem co juz w brzuszku mieszka, męźczyzna mój zawiedzony, choć ładnie to ukrył :)

reklama
Do góry