reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Witam Gratuluję udanych wizyt i poznania płci maluszków
Ja dziś też na kontrolnym byłam . Lekarz zrobił usg:-). Dzidzia waży 450 gram , rozmiar buta 3,3 cm . Wielka stopa !!! Przyłożył głowicę usg do brzucha a tam stopa zrobił zdjęcie i zmierzył rozmiar. Mały fikał bardzo i to koziołki . Lekarz mówi , ze bardzo dużo miejsca ma - po tylu ciążach macica jest podatna jak się wyraził dyplomatycznie. Pytałam czy coś mnie może na połówkowym zaskoczyć negatywnie , lekarz twierdzi , ze na jego oko wszystko jest w najlepszym porządku z dzidzią:-). Połówkowe w sobotę .
A to STOPA
Zobacz załącznik 533740
No SUPER! Też kawał dzidziusia nosisz kochana
GRATULACJE wszystkim Paniom z udanych wizyt Oby tak dalej!!!
aguska24mir
mama Pawełka :)
za dzisejsze wizty &&&&&&&&&&& mocno zaciśniete
ewelinanice
Fanka BB :)
Witam dziewczyny, jestem po wczorajszej prywatnej wizycie, i DZIEWUCHA jednak. Łeski sie polały mi ciut ale juz jest lepiej. Mała jak misiu koala zaspana, nie chciała sie układac do badania. Ale wg pomiarów termin porodu 5 dni wcześniej. Ma mega stopy , Pani dr powiedziała że jeszcze takich nie widziała , aż 3 cm . Chude a długie. Ale 1 córa też takie miała Waży 275 g. Jestem na koncówce 18 tygodnia. Dostałam film z dzidizusiem i zdjęcia Przynajmniej wiem co juz w brzuszku mieszka, męźczyzna mój zawiedzony, choć ładnie to ukrył
mama wikusi2010
Ewelina gratuluję udanej wizyty... druga córa powiadasz?? To tak jak u mnie A pierwsza ile ma lat?
Kciuki za dzisiejsze wizyty:
morena88 25.01.2013 godz. 17.15 - USG połówkowe
Kciuki za dzisiejsze wizyty:
morena88 25.01.2013 godz. 17.15 - USG połówkowe
Korba32
Morena, Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&7 Czekamy na dobre wieści;-)
Ines75
Zaangażowana w BB
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty!!!
Kingusia91
Morena trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&
reklama
madzia128
&&&& za dzisiejsze wizyty