reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dziewczyny objawy będą i to długo jeszcze, tym się nie sugeruje. Sama to przechodzilam dokładnie 12 lat temu.. Beta nie spada tak szybko..

Dorota, moze faktycznie inny lekarz? Kochana nie wiem co poradzić..

Gosiu juz wpisze.

Dorotka gnaj do innego lekarza...
Moja znajoma miala taki przyadek ze lekarz jej powiedzial ze nie slyszy serduszka ale uspokoil ze czasem jak sie dziecko odwraca to nie slychac i na drugi dzien juz bylo ok. Tyle ze tam dzieciaczek byl juz spory ok 7 miesiaca to bylo

Dorotka nie wiem co powiedzieć po prostu. Jest mi strasznie przykro,miałam nadzieję, że najtrudniejszy etap za nami :( Spróbuj skonsultować się z innym lekarzem, nawet na IP jedź, może po prostu sprzęt był słaby i ten lekarz nie wychwycił. Nie poddawaj się jeszcze :(

Dorotka mnie aż wbiło w ziemię.. nie wiem co napisać.. na pewno szukałabym konsultacji pewnie, ale nie wyobrażam sobie jak się czujesz... słabo mi się zrobiło :(

reklama
Do góry