reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Iza hihihi niby jemu dobrze ale ja nie chcialabym byc na miejscu faceta kiedy jego kobieta w szpitalu. Moj nawet obiadu nie potrafil by sobie zrobic. Juz mi zapowiedzial ze jak pojde do szpitala to on obiadku bedzie jadl u mamusi :-D jak zapytalam u ktorej to powiedzial ze u swojej ;-D

Kurcze to niezle mozna sie tam napatrzec :-(
Moja kolezanka urodzila sie w 7 miesiacu z waga 1300g. To bylo 29 lat temu. Smieje sie z siebie ze fizycznie jest zdrowa gorzej u z psychika :-D ;-)

reklama
Ja go uspokajam że jest ok , on z głodu nie zginie bo on u nas gotuje ale nie chcę widzieć mieszkania po powrocie .
:O będzie masakraaa bo nie lubi sprzątać..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza dobrze że Cię zostawili, będą mieli na oku :)

Szkoda tej dziewczyny...

Sancia trzymam kciuki za dziewuszke :)

Ja wgl zdałam sobie sprawę że nie zdałam relacji ani z ostatniej wizyty ani za specjalnie z polowkowego.
Na połówkowym dzidzia wazyla 330-339gram czy aby nie za mało?

Dostałam na ostatniej wizycie też żelazo jak Linka na razie co drugi dzień że względu na problemy z zaparciami. Dodatkowo powtórzyć badanie moczu bo leukocyty się pojawiły (?)
Glukozę mam iść pic 26-27lipiec i zrobić morfologię kontrolna. A nie wiem ile mała waży bo nie wazyli jej, pani doktor byka chora więc nie chciała mnie za długo narażać na przebywanie w jej towarzystwie.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Iza to chyba mąż będzie musiał przejść szybki kurs sprzątania [emoji5] bo jak założą Ci szew to też nie narobisz [emoji5] Ani się schylac Ani dźwigać. Więc lepiej go uprzedz by ogarnial na bieżąco [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza dobrze że Cię potrzymaja i że jest konkretny plan działania. Ale na patologii to się nasluchasz o roznych przypadkach. Az serce boli że tak się niektorym dzieje.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam dziewczyny, ze jak ja trafilam z krwotokiem do szpitala w poprzedniej ciazy to przez kilka dni zanim nie wyjaśniła sie moja sytuacja tez nie miałam ochoty na pogaduszki na sali. Dość mi było mojego nieszczęścia i bardzo to przeżywałam, ze wlasnie cos sie konczy... Jak wyczytałam na jakimś forum, ze dziewczyna pisała ze ma krwiaka 3 cm i kazdy odpowiadał ze duzy...a mnie pani dr powiedziala ze ma 10cm to serio chciałam to przespać a nie rozmawiać.
Moze każda z nich przezywa jakaś tragedie i potrzebują chwili spokoju i ciszy. Ja akurat jestem w stanie to zrozumieć.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry