reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Iza hihihi niby jemu dobrze ale ja nie chcialabym byc na miejscu faceta kiedy jego kobieta w szpitalu. Moj nawet obiadu nie potrafil by sobie zrobic. Juz mi zapowiedzial ze jak pojde do szpitala to on obiadku bedzie jadl u mamusi :-D jak zapytalam u ktorej to powiedzial ze u swojej ;-D

Kurcze to niezle mozna sie tam napatrzec :-(
Moja kolezanka urodzila sie w 7 miesiacu z waga 1300g. To bylo 29 lat temu. Smieje sie z siebie ze fizycznie jest zdrowa gorzej u z psychika :-D ;-)

reklama
Ja go uspokajam że jest ok , on z głodu nie zginie bo on u nas gotuje ale nie chcę widzieć mieszkania po powrocie .
:O będzie masakraaa bo nie lubi sprzątać..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza dobrze że Cię zostawili, będą mieli na oku :)

Szkoda tej dziewczyny...

Sancia trzymam kciuki za dziewuszke :)

Ja wgl zdałam sobie sprawę że nie zdałam relacji ani z ostatniej wizyty ani za specjalnie z polowkowego.
Na połówkowym dzidzia wazyla 330-339gram czy aby nie za mało?

Dostałam na ostatniej wizycie też żelazo jak Linka na razie co drugi dzień że względu na problemy z zaparciami. Dodatkowo powtórzyć badanie moczu bo leukocyty się pojawiły (?)
Glukozę mam iść pic 26-27lipiec i zrobić morfologię kontrolna. A nie wiem ile mała waży bo nie wazyli jej, pani doktor byka chora więc nie chciała mnie za długo narażać na przebywanie w jej towarzystwie.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Iza to chyba mąż będzie musiał przejść szybki kurs sprzątania [emoji5] bo jak założą Ci szew to też nie narobisz [emoji5] Ani się schylac Ani dźwigać. Więc lepiej go uprzedz by ogarnial na bieżąco [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza dobrze że Cię potrzymaja i że jest konkretny plan działania. Ale na patologii to się nasluchasz o roznych przypadkach. Az serce boli że tak się niektorym dzieje.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam dziewczyny, ze jak ja trafilam z krwotokiem do szpitala w poprzedniej ciazy to przez kilka dni zanim nie wyjaśniła sie moja sytuacja tez nie miałam ochoty na pogaduszki na sali. Dość mi było mojego nieszczęścia i bardzo to przeżywałam, ze wlasnie cos sie konczy... Jak wyczytałam na jakimś forum, ze dziewczyna pisała ze ma krwiaka 3 cm i kazdy odpowiadał ze duzy...a mnie pani dr powiedziala ze ma 10cm to serio chciałam to przespać a nie rozmawiać.
Moze każda z nich przezywa jakaś tragedie i potrzebują chwili spokoju i ciszy. Ja akurat jestem w stanie to zrozumieć.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry