reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
A no faktycznie dzisiejsze nasze wizyty jakieś takie popołudniowe :-) trzymam kciuki za wizyty Kochane i Kejtii masz prenatalne jak ja to podwójne kciuki za pozytywne ułożenie dzieciaczka.

Mama czworki ciesze sie z tak dobrych wiadomosci!

Dziewuszki za reszte kciuki nadal zaciskam!

Koalka,jak sie lekarz postara to w razie czego malucha wyobraca. Mój technik mial juz dosc I mowila,ze ciezki przypadek ale sie zaparla by zbadac I sie udalo na chwilke hihi. Bedzie dobrze!

Keejti ma pierwsze chyba.

Mama czwórki ty też dzisiaj miałaś, nie doczytałam i umknęlas mi ale czytam posta i super extra że mimo stresów związanych z toxo tutaj badanko wyszło superelegancko.
Ja już jestem w przychodni, przyjechalam 30 min za wcześnie bo w domu nie moglam usiedzieć.

Jejku ja ja was czytam że juz macie terminy na połówkowe to zazdroszcze. No ale ja z tych co rodzic bede pod koniec listopada.

Ja mam koło 18 wiec tez trochę czasu :)
Super ze wizyty udane :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mamo czworki-super wiadomosci! Gratuluje :-*
Netta- super ze wynik ok. Czekam na szersza relacje i trzymam kciuki, bo teraz Twoj czas :-)
Koalka- czekam na wiesco :-)
Linka- ja na polowkowe dopiero bede zapisywac. Chce isc do lekarza ktory ma certyfikat na ultrasonografie. Jest takich dwoch co przyjezdzaja raz na dwa tygodnie. Mam nadzieje ze uda mi sie do ktoregos dostac.

Żana super że wszystko ok
Pięknie widać pysia ♡♡♡
Gaga no ciekawe czy tam sterczy[emoji14]gratki
Jostyna gratki smyrania ♡
Mamcia i kamień z serducha ♡
Linka dobrze że już odebrane :*
Netta rośnie i serduszko pika ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie już też po. Przeziernisc 2.34mm przy CRl 74.48mm. Liczyłam na mniejsze ale to jest w normie. Mam nadzieje.
Lekarz podpatrywal płeć ale ciężko było stwierdzić. Mowił ze siusika nie widzi bardziej to dziewczynkowate. Kolejną wizytę mam 9 czerwca i wtedy mozna bedzie umówić sie na połówkowe.

Do góry