reklama
Mama czworki ciesze sie z tak dobrych wiadomosci!
Dziewuszki za reszte kciuki nadal zaciskam!
Koalka,jak sie lekarz postara to w razie czego malucha wyobraca. Mój technik mial juz dosc I mowila,ze ciezki przypadek ale sie zaparla by zbadac I sie udalo na chwilke hihi. Bedzie dobrze!
Keejti ma pierwsze chyba.
Dziewuszki za reszte kciuki nadal zaciskam!
Koalka,jak sie lekarz postara to w razie czego malucha wyobraca. Mój technik mial juz dosc I mowila,ze ciezki przypadek ale sie zaparla by zbadac I sie udalo na chwilke hihi. Bedzie dobrze!
Keejti ma pierwsze chyba.
Koalka91
Fanka BB :)
Mama czwórki ty też dzisiaj miałaś, nie doczytałam i umknęlas mi ale czytam posta i super extra że mimo stresów związanych z toxo tutaj badanko wyszło superelegancko.
Ja już jestem w przychodni, przyjechalam 30 min za wcześnie bo w domu nie moglam usiedzieć.
Ja już jestem w przychodni, przyjechalam 30 min za wcześnie bo w domu nie moglam usiedzieć.
linka1985
Ja w końcu byłam w Krk odebrać wynik z tego genetycznego termin porodu z niego 3 listopad .. test pappa w pozadku i dobrze że wkoncu pojechałam bo w zleceniach miałam usg połowkowe odrazu termin ustaliła mi na 9 czerwca
EM Ka
Ja mam koło 18 wiec tez trochę czasu
Super ze wizyty udane
Super ze wizyty udane
Priinceseczka
Mamo czworki-super wiadomosci! Gratuluje :-*
Netta- super ze wynik ok. Czekam na szersza relacje i trzymam kciuki, bo teraz Twoj czas :-)
Koalka- czekam na wiesco :-)
Linka- ja na polowkowe dopiero bede zapisywac. Chce isc do lekarza ktory ma certyfikat na ultrasonografie. Jest takich dwoch co przyjezdzaja raz na dwa tygodnie. Mam nadzieje ze uda mi sie do ktoregos dostac.
Netta- super ze wynik ok. Czekam na szersza relacje i trzymam kciuki, bo teraz Twoj czas :-)
Koalka- czekam na wiesco :-)
Linka- ja na polowkowe dopiero bede zapisywac. Chce isc do lekarza ktory ma certyfikat na ultrasonografie. Jest takich dwoch co przyjezdzaja raz na dwa tygodnie. Mam nadzieje ze uda mi sie do ktoregos dostac.
diabliczka00
Żana super że wszystko ok
Pięknie widać pysia ♡♡♡
Gaga no ciekawe czy tam sterczy[emoji14]gratki
Jostyna gratki smyrania ♡
Mamcia i kamień z serducha ♡
Linka dobrze że już odebrane :*
Netta rośnie i serduszko pika ♡
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie widać pysia ♡♡♡
Gaga no ciekawe czy tam sterczy[emoji14]gratki
Jostyna gratki smyrania ♡
Mamcia i kamień z serducha ♡
Linka dobrze że już odebrane :*
Netta rośnie i serduszko pika ♡
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Koalka91
U mnie już też po. Przeziernisc 2.34mm przy CRl 74.48mm. Liczyłam na mniejsze ale to jest w normie. Mam nadzieje.
Lekarz podpatrywal płeć ale ciężko było stwierdzić. Mowił ze siusika nie widzi bardziej to dziewczynkowate. Kolejną wizytę mam 9 czerwca i wtedy mozna bedzie umówić sie na połówkowe.
Lekarz podpatrywal płeć ale ciężko było stwierdzić. Mowił ze siusika nie widzi bardziej to dziewczynkowate. Kolejną wizytę mam 9 czerwca i wtedy mozna bedzie umówić sie na połówkowe.