reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Jostyna suwaczka nie masz, który Ty tydzień jesteś?

Gaga jak jest maluch na odwrót to nie da się zmierzyć poprawnie NT. Musi być sam od siebie normalnie, profilowo na dole i wtedy wymiar się robi. U mnie był ten problem.

to u mnie raczej był z profilu bo taki był pierwszy obraz, i ten nos tak było widać i brzuszek na dole a kręgosłup u góry, ona może tylko obraz przy powiększaniu obróciła a też później tak mocniej poszturchała to było widać z góry maluszka to się pewnie obrócił

reklama
Keejti, Emka, Koalka kciuki za dziś!
Netta, Ty byłaś wczoraj chyba, bo przesunęłaś? jeśli źle zrozumiałam, to też powodzenia :)

Myślałam, że obraz z usg lekarz może sobie odwrócić, jeśli maluch jest do góry nogami, ale to było tylko takie moje przypuszczenie, nie pytałam nigdy o to, bo nie było potrzeby.

Milia nie może, maluch musi być na dole pleckami i tyle.

Netta 12. Kurcze powinna być wpisana.. Zaraz to sprawdzę.

Kciuki za wizyty!!!!

Jest Oki.
Koalka życzę by dzis maluszek współpracował!!

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:):)

I gratulacje wspaniałych wczorajszych wiadomości!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gaga lekarz wie co robi, zaufaj ;)

Powodzenia dzisiaj :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Wszystko jest dobrze. NT i przepływy prawidłowe ,kość nosowa widoczna. Lekarka super-badała mnie ponad 40 min . Na chwilę obecną dzidziuś się prawidłowo rozwija. Foty nie wrzucę bo wynik mam odebrać dopiero za tydzień razem z wynikiem testu z krwi. Płci nie ujawnił.
I tak jestem strrraaaasznie happy:):)
-
Koalka , Keejti, Netta -
myślami jestem z Wami Powodzenia&&&&&&&&&&

Do góry