reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Lilith ja się tylko mogę podłączyć pod to co dziewczyny już napisały. Dzidziuś jest po prostu większy. NT mieści się w normie więc nie ma się czym martwić.

reklama
Linka no to super że udana wizyta ♡
Lilith cały dzień o Tobie myślałam ♡ Stresujesz się jak każdy. Emocje robią swoje...spokojnie jak dziewczyny piszą. ..jakby było źle to by dalej odesłali
Dobrze że udało się wreszcie pomierzyc uff
Teraz która następna?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Swietnie ze wizyty udane :)

Lilith u mnie tez była jakas różnica ale nie pamietam dokładnie s przeciętności nie ma co porównywać u każdego jest inna i średnia wyliczana indywidualnie dla kobiety wiek i rozmiar dziecka tak mi ostatnio tłumaczył lekarz .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Princeseczka myślę, że między 18+6 a 20+6 choć nie mam pewności czy juz sam 18 nie wystarczy.

Dziękuję za słowa otuchy.. Juz nie szaleje, czekam na pappa spokojnie i ciesze się maleństwem.

Trzymam kciuki za dzis!! Wiem, że dla każdej to mega przeżycie!

reklama
Ja w ciąży z Zu chodziłam co 4 tygodnie i wizyta wypadala mi na 20+1, ale gin kazał przyjść tydzień później, żeby lepiej było wszystko widać.

Do góry