reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dokladna nazwa to quadrupole test robiony w 2 trym. Wiecie cos o tym? Bo jak tak czytam po ang.to chyba to nie glupie ale takie regulki nic mi nie mowia grrr

Wiklinko Kochana dziekuje! Tyle po ang tez mam,za polska nazwe dziekuje. Dla mnie wiarygodnosc sie liczy a tam co czytam nic nie pisze. Ide poczytac. Dziekuje!

reklama
Do dupy ten test, nt plus pappa jest bardziej dokladny. No nic czekam na tel.i sie okaze co I jak.
Za to super pokazywalo co ma miedzy nogami ale nic nie dowidzialam grr. Bo. Tak szybko I obracal sie raz buzia do góry a potem obrot 180 stopni I jakby patrzyl do srodka. Nogi dlugie. Ciesze sie,juz tak na spokojnie ze moglam w koncu lobuziaka zobaczyc. Ostatni raz widzialam niecale 2cm.

Tez z ciekawosci doczytalam,ze to troche o kant dupy rozbic ten test.Pappa bardziej wiarygodne a te tochyba tak na odczepnego zeby mamuski uspokoic.Lilith wciskaj sie jeszcze na powtorna przeziernosc.lepiej wiecej niz mniej. Nawet prywatnie gdzies pojsc tylko na przeziernosc jak sie da

Nie da sie tak. A prywatnie nawet jakbym termin Dostala to okolo 200f to troche duzo za samo nt..
Ten szpital do ktorego chodze jest jednym z najlepszych ale cholernie zadluzony I ciezko tak. To dziala inaczej w dodatku sa same ciecia a ponoc babki teraz maniakalnie w ciaze zachodza, nie tak jak z dexterem ze I termin mozna bylo wybrac.. Teraz bierzesz co daja.. a I tak to nie mój rejonowy po przeprowadce wiec ciesze sie,ze mnie przyjeli.
Test do dupy,fakt..

Emalka tez nieciekawie oo..

Emka a wiesz ile maluszek juz ma? To kiedy następny podgląd lokatora?

Milia pisalas wcześniej, że zostajecie w Krk. Z tą macica masz się nie przejmować i brać rozlurczowe? Podróż długa, na szczęście nie aż tak często się je powtarza.

Mania gratki. Odezwalabys się coś więcej..

reklama
Lilith skoro taki niepokorny to myślę że chłop :D

U mnie dzidzia dobrze, bez pomiarów tylko sobie poogladalam i posłuchałam. Wg mojej lekarki też wygląda na dziewczynkę ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry