reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
No wiec maluch ma ok 5cm, fikał tak ze ledwo dało sie go mierzyć:) wszystko prawidłowe- przeziernosc, długość nosa, "ogólny plan budowy ciała"... Ręce, nogi, serduszko, pęcherz moczowy(a wiec i nerki),serducho nawet juz było niezłe widać ze cztery komory prawidłowo.. Mam nawet zdjęcie uszu;) a stopa ma długość 0,78cm :D
Nie wiadomo skąd plamienia- mam utrzymać dupka na 3x1, kontrola za 3 tyg o ile nic sie nie bedzie działo.
1461772171-syj3dx.jpeg
1461772180-cg1dm0.jpeg

1461772191-nbdhvk.jpeg

Małe machalo, ssało kciuka i fikało jak szalone:) kocham!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

AAa No i jeszcze kręgosłup tez wyglada ok, a pomiędzy nogami coś jest ale za małe by teraz o płci rozmawiać... Wiec cały czas nie wiem, chociaż gin pod koniec badania zaczęła mowić na dzidzie "smoczyca";)

Keejti ja cały czas stawiam na chłopaka przez te migreny.. Ale zobaczymy:) najważniejsze se zdrowa/y. Gin pytała zły robię genetyczne- powiedziałam ze nie. I tyle;)

reklama
Do góry