reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

No Kochane u nas końcowka :) bóle nieregularne jak na miesiaczkę i parcie na pecherz i odbyt.czekamy :)Wizyta w środę 26 :) zobaczymy sie sie wczesniej nie rozpakuje :)

reklama
No Kochane u nas końcowka :) bóle nieregularne jak na miesiaczkę i parcie na pecherz i odbyt.czekamy :)Wizyta w środę 26 :) zobaczymy sie sie wczesniej nie rozpakuje :)

uchuchu kochana to cos na rzeczy:tak: jak by co to nam tu pisz bysmy na biezaco byly:tak:

Eff no wtedy to ja mialam tp na 31,12 a urodzilam 12,01 i to przez cc bo maly nie chcial wyjsc :no:

mi nie chodzi o to,że święta nerwowe. Tylko o to,że mam już synka i chciałabym spędzić te święta rodzinnie z mężem i dziećmi w domku,a nie uśmiecha mi się leżeć i tęsknić za nimi w szpitalu. Najbardziej się boję rozłąki z synkiem na ten czas.

Gabi a Ty na kiedy masz tp?

eff_k - dzięki za radę, ja też nie wiedziałam jak się do tego ubierania zabrać. Czyli tobie położna przewiduje zasiedzenie?
uleńka - może uda się wyrobić ;)
Ja to pewnie podobnie jak z JUlką przeciągnę się, więc zapewne poród już w nowym roku - chyba, że dzieć nas zaskoczy ;) Na razie cisza i spokój, ale jeszcze sporo czasu.

reklama
eff_k - dzięki za radę, ja też nie wiedziałam jak się do tego ubierania zabrać. Czyli tobie położna przewiduje zasiedzenie?
uleńka - może uda się wyrobić ;)
Ja to pewnie podobnie jak z JUlką przeciągnę się, więc zapewne poród już w nowym roku - chyba, że dzieć nas zaskoczy ;) Na razie cisza i spokój, ale jeszcze sporo czasu.

Nie ma za co :) położna mówi, że mogę przenosić, ginex najchętniej chciałby żebym już urodziła, a wiadomo - natura rządzi się swoimi prawami. Mi się jeszcze nie spieszy, zwłaszcza, ze wkoło ospa zaczęła się szerzyć ;o wczoraj kumpela dzwoniła, że jej syn ma ospę a w sobote byliśmy u niego na urodzinach.Dzisiaj moja królewna jakaś zachorzała, smarka, kaszle i w ogóle masakra. Jeżeli to ma być początek tej ospy, to niech już ją wysypie żeby wyzdrowiała nim maleństwo zechce przyjść na świat.
Mam nadzieję, że święta spędzimy już w czwórkę w domku cali i zdrowi :)

Do góry