reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

mamolinka mi teraz też pani doktor zapisała żelazo bo miałam kiepskie wyniki i naprawdę dziwny jakiś ten lekarz ze nic jej nie przekazał masakra

mamatatadziecko nie ma co się zastanawiać jaki poród ważne żeby dziecko było zdrowe

reklama
mamolinka ja mam żelazo w zastrzykach. Kiedyś powiedziano mi, że teraz nie dają w kroplówce, bo zatory w żyłach się robiły (a może bali się, bo ja mam tylko 1 widoczną żyłę :-D). Za to po zastrzykach mąż nazywa mnie swoją łaciatą krówką, bo całą dupę mam w brązowe łaty ;-) a najlepsze jest to, że niedawno zeszły mi przebarwienia po zastrzykach, które brałam 4 lata temu...

reklama
Dobrze Kota że wszystko ok, reszcie też gratuluję udanych wizyt.
Moje USG 4 D tym razem nie było udane-dr po 5 minutach skapnął się ze nie nagrywa...potem coś tam się zacięło i obraz przysłaniał jakis komunikat, potem zdjęcie wydrukowało połowę ... gdybym się nie upomniała to nie dostałąbym poprawnego wydruku.Ale to wszystko jest nic...doktorek uciekł zanim wydrukowały sie te analizy i wykresy...a tam przepływ mózgowy na granicy dolnej normy, przepływ w pępkowej powyżej normy i ujemny DV-a w czasie badania cały czas"wszystko super, przepływy super"...i kogo się miałam zapytać...całę szczęście dodzwoniłam się do dr z Krakowa do którego czasem chodzę dodatkowo i mniej więcej mnie uspokoił że jeszcze jest ok i pomiary Dominika wszystkie w srodkowej normie no i jeszcze dodatkowo zaoferował żebym mu przesłała skany tego co dziś dostałam m a on jutro lub w pt odpisze. 005.jpg006.jpg

Załączniki

• 005.jpg
    005.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 51
  • 006.jpg
    006.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 54
Do góry