reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Ja wczoraj miałam wizytę. Na ostatniej wizycie Młody był ułożony w poprzek i myślałam, ze teraz się odwróci. Faktycznie odwrócił sie, ale strony mu się pomyliły i głowke ma u góry :). Kolejna wizyta za 3 tygodnie i lekarz kazał mi sie przygotować psychicznie na cc. Mówi, ze młody jest dość duży w 34 tyg. 2550g ma i raczej ma mało miejsca na fikołki.

Juz sama nie wiem co mam myslec i co lepsze ...

No mamatatadziecko, szykuje Ci się ;) pomyliły mu się biednemu strony, przecież wygodniej głową w górę. Będzie co będzie, najważniejsze że rośnie i się rozwija ;-)Będzie cc to będzie, dasz radę :D

mamatata najważniejsze żeby dziecko przyszło bezpiecznie na świat!!!
i rzeczywiście mały spory ... moja miała w 33 ok 2 kg:tak:

mamatataaćdziecko- ja tez zaczynam sie bać,że będzie cc, jeżeli Karola tak rośnie....nastawiałam sie na poród naturalny.....no cóz...nie mam pojecie , co lepsze....więc zdam się na los...co ma byc, to będzie...

reklama
Hej, my po wizycie u naszej poloznej... Byla bardzo zdziwiona , ze wczoraj tak mnie potraktowano na USG, a najsmieszniejsze, ze nawet nie wyslano jej wynikow z USG. Wiec polozna musiala dzwonic i prosic o przeslanie co maja niby zrobic w tym tyg. Wiec niestety ale dopiero za 3 tyg. na kolejnej wizycie dowiem sie ile Polcia wazyla, mierzyla itd. Poza tym mam bardzo zle wyniki zelaza, dostalam jakies silne tabletki, znowu pobrali mi krew na jakies badania. Teraz mam brac 2x dziennie tabletki i za 3 tyg. powtorzyc badania. Mam nadzieje, ze sie poprawia bo nie widzi mi sie lezenie pod kroplowka...

Do góry