reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Kota, super, ze wszystko w porządku! Całe szczęście to "tylko" siniak, a pośpisz trochę na lewym boku ;)

Justyna, dolna granica, to nadal granica, może nie powód do niepokoju, ale to racja, że lepiej skonsultować i dmuchać na zimne. Trzymam kciuki, za konsultacje!

reklama
Oj dziewczyny co sie ostatnio dzieje z tymi lekarzami masakra jakas
Justynka trzymam kciuki za konsultacje i mam nadzieję ze to tylko jakieś niedopatrzenie i ze z małym jest wszystko ok

Dziewczynki cieszę się, ze wszystko ok Kota całe szczęście ze na strachu się skończyło....uffff....
Justyś super zdjątko.....Dominiś cudny chłopczyk.....
Znowu pomyliłam wątki...już skasowałam i przeniosłam gdzie trzeba....

Ostatnia edycja:
Justyna Ty taka chudzina, a Dominiś ma śliczne okrągłe policzki!!! Poza tym pamiętaj, że na usg wystarczy głowicę pod innym kątem przyłożyć i wynik się zmieni. Dobrze, że ten lekarz z Krakowa to ludzki człowiek. Mam nadzieję, że Cię uspokoi!

Kota dobrze że z małą wszystko jest ok, a mężowy niech masuje siniaczki:-D.

Justynko a Dominiś papulak mały, super fotki. Tak jak piszą dziewczyny, może faktycznie na olewaka zrobił te pomiary, niedokładnie, skonsultujesz i będzie dobrze.

Pozostałym dziewczynom gratki również za wizyty;-)

reklama
Do góry