reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

mamolinka mi teraz też pani doktor zapisała żelazo bo miałam kiepskie wyniki i naprawdę dziwny jakiś ten lekarz ze nic jej nie przekazał masakra

mamatatadziecko nie ma co się zastanawiać jaki poród ważne żeby dziecko było zdrowe

reklama
mamolinka ja mam żelazo w zastrzykach. Kiedyś powiedziano mi, że teraz nie dają w kroplówce, bo zatory w żyłach się robiły (a może bali się, bo ja mam tylko 1 widoczną żyłę :-D). Za to po zastrzykach mąż nazywa mnie swoją łaciatą krówką, bo całą dupę mam w brązowe łaty ;-) a najlepsze jest to, że niedawno zeszły mi przebarwienia po zastrzykach, które brałam 4 lata temu...

reklama
Dobrze Kota że wszystko ok, reszcie też gratuluję udanych wizyt.
Moje USG 4 D tym razem nie było udane-dr po 5 minutach skapnął się ze nie nagrywa...potem coś tam się zacięło i obraz przysłaniał jakis komunikat, potem zdjęcie wydrukowało połowę ... gdybym się nie upomniała to nie dostałąbym poprawnego wydruku.Ale to wszystko jest nic...doktorek uciekł zanim wydrukowały sie te analizy i wykresy...a tam przepływ mózgowy na granicy dolnej normy, przepływ w pępkowej powyżej normy i ujemny DV-a w czasie badania cały czas"wszystko super, przepływy super"...i kogo się miałam zapytać...całę szczęście dodzwoniłam się do dr z Krakowa do którego czasem chodzę dodatkowo i mniej więcej mnie uspokoił że jeszcze jest ok i pomiary Dominika wszystkie w srodkowej normie no i jeszcze dodatkowo zaoferował żebym mu przesłała skany tego co dziś dostałam m a on jutro lub w pt odpisze. 005.jpg006.jpg

Załączniki

• 005.jpg
    005.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 006.jpg
    006.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 60
Do góry