reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Kana chyba że któraś się szybciej rozpakuje bo czasem tak się zdarza, ja mam cc jak na razie zaplanowane gdzieś na 2 tyg przed terminem, ale to też nie reguła, bo mogą przetrzymać z kilka dni, pewnie w połowie lipca mnie potną.

Dziewczyny, moje dziecko zaprzecza Waszej teorii z terminem porodu:confused2:
Niektóre są bardzo niekoleżeńskie, bo ja już dawno zamawiałam dziewczynkę, a mimo to ktoś mi ja sprzątnął z przed nosa :-D więc Pyśka i Cat Ballou po dobroci nic nie zdziałacie, tu panuje prawo dżungli :-D:-D

Wczoraj moja kulezanka ogladala moje zdjecia z usg i mi pokazala na nich ptaka ;] ja sie az tak nie przygladałam ale rzeczywiscie wydaje mi sie ze widac, poza tym wszyscy mowia ze wygladam na chłopaka, nie mam checi na słodycze, ruchy z lewej, soda spieniona nosz kurka chyba ta tym dzieciu rozrodu nie zakończe :p

:-D ależ się z Was uśmiałam :-D taka księżniczka to chyba się każdej marzy, chociaż, jak pyśka mówiła, na 100% okaże się po porodzie ;-)

Cat, Ty to odn terminów do tyłu jesteś, nie pchaj się :p

reklama
Do góry