reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Ja tak teraz myślę, że jeśli to dziecko będzie takie szybkie jak mój starszak, to mogę swoje urodziny na porodówce spędzić :-D termin mam na 5 lipca a urodziny 6.06 :-) a że młody "wyskoczył" miesiąc przed terminem to wszystko jest możliwe :-D

U nas obyło się bez jakichkolwiek problemu z tytułu wcześniactwa więc nie mam co narzekać :) ale wiadomo, ze jeszcze te chociaż 2 tygodnie w brzuszku by mu nie zaszkodziły

No dziewczyny to ja się zamienię jak okaże się że córka, bo po cichu trzymam kciuki na syna. siedziałam na forum staraczek określonej płci, a co z tego wyniknie? 50% szans!!!:-D heh dobre i to! może jutro gin mi coś zdradzi mam foto usg ale ciężko stwierdzic czy to noga czy coś tam M_1.jpgM_10.jpgDSCN1795.jpg

tak apropo do dziewczyn co mają potomków płci męskiej., planowałyscie, wiedziałyście czy stosunek odbył się w owulację ( co ponoć zwiększa szanse na chłopa)

tak apropo do dziewczyn co mają potomków płci męskiej., planowałyscie, wiedziałyście czy stosunek odbył się w owulację ( co ponoć zwiększa szanse na chłopa)

Ja miałam cykl monitorowany, bo brałam clostibegyt. Stosunki były w 9 i 11 dc, owulacja wg usg 15.... Byliśmy pewni, że to dziewczynka, a tu lekarz siusiora wypatrzył 2 tyg temu...

no fakt książkowo powinna panna być, ja stosowałam testy owulacyjne, staraliśmy się 14 dc, czyli 34 h po pozytywnym teście owulacyjnym (wcześniejsze obserwacje z testami). heh zobaczymy

reklama
Hmmm... My pracowaliśmy nad dzieciem dość intensywnie i codziennie, wiec nawet nie wiem doszło do zapłodnienia.

Anecia - fajny bobas :-)

Ja już mam córeczkę, ale powiem wam, że jakbym synka miała. Dopiero niedawno daje się uczesać (i tak musi to być koński ogon), nie cierpi różowego i sukienek, nie ma lalek, bawi się autkami, puzzlami, lego. W szkole i przedszkolu większość znajomych mojej małej to chłopcy, bo twierdzi ona, że dziewczynki są za marudne i ciągle beczą i się obrażają o byle co. Zapisałam ją na balet i cud... "Mamo, pomalujesz mi paznokcie?" Nawet bladoróżowy strój baletowy znosi dzielnie :-D Jest nadzieja... :cool2:

Do góry