reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Nie no czerwiec za wcześnie.. najwyżej przeskocze na nową liste ;]
Mam nadzieje że 13 mi cos powie na ten temat.
Mam nadzieje że 13 mi cos powie na ten temat.
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Ja tak teraz myślę, że jeśli to dziecko będzie takie szybkie jak mój starszak, to mogę swoje urodziny na porodówce spędzić termin mam na 5 lipca a urodziny 6.06 :-) a że młody "wyskoczył" miesiąc przed terminem to wszystko jest możliwe
Cat Ballou
Mój też miesiąc przed ale ja już nie chcę tego powtarzać, tym razem wolę donosić
anka-skakanka
tak apropo do dziewczyn co mają potomków płci męskiej., planowałyscie, wiedziałyście czy stosunek odbył się w owulację ( co ponoć zwiększa szanse na chłopa)
Ja miałam cykl monitorowany, bo brałam clostibegyt. Stosunki były w 9 i 11 dc, owulacja wg usg 15.... Byliśmy pewni, że to dziewczynka, a tu lekarz siusiora wypatrzył 2 tyg temu...
reklama
nineczka
Hmmm... My pracowaliśmy nad dzieciem dość intensywnie i codziennie, wiec nawet nie wiem doszło do zapłodnienia.
Anecia - fajny bobas :-)
Ja już mam córeczkę, ale powiem wam, że jakbym synka miała. Dopiero niedawno daje się uczesać (i tak musi to być koński ogon), nie cierpi różowego i sukienek, nie ma lalek, bawi się autkami, puzzlami, lego. W szkole i przedszkolu większość znajomych mojej małej to chłopcy, bo twierdzi ona, że dziewczynki są za marudne i ciągle beczą i się obrażają o byle co. Zapisałam ją na balet i cud... "Mamo, pomalujesz mi paznokcie?" Nawet bladoróżowy strój baletowy znosi dzielnie Jest nadzieja...
Anecia - fajny bobas :-)
Ja już mam córeczkę, ale powiem wam, że jakbym synka miała. Dopiero niedawno daje się uczesać (i tak musi to być koński ogon), nie cierpi różowego i sukienek, nie ma lalek, bawi się autkami, puzzlami, lego. W szkole i przedszkolu większość znajomych mojej małej to chłopcy, bo twierdzi ona, że dziewczynki są za marudne i ciągle beczą i się obrażają o byle co. Zapisałam ją na balet i cud... "Mamo, pomalujesz mi paznokcie?" Nawet bladoróżowy strój baletowy znosi dzielnie Jest nadzieja...
Podziel się: