reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Nineczko u nas jest tak: sa barbie i kucyki i bobasy ,ale wszystko musi byc "oczyszczone", czytaj pozbawione wszelkiego rodzaju gumek, spinek, bron boze kolczykow, wisiorkow, koralikow itp .....nawet nie dotknie..... wloski od jakis kilku miesiecy nie da sobie spiac ,rozczesac tylko dwa dni po myciu..... i lazi tka rozczochrana.....masakra..... sukienki ok,ale nic balowego takiego ksiezniczkowego....na halloween byla w zeszlym roku kurczako-kogutem,w tym motylem.... jestem w szoku....ale podobno tez taka bylam wiec:p hahahah

Anecia
bobasek slodkosci:)))) super focie;)

reklama
kana - to przybij piątkę :-D Moja była na balu karnawałowym policjantką. Świetnie to wyglądało, jak pani ustawiła dziewczynki do wspólnego zdjęcia - policjantka z bandą księżniczek/wróżek :-D:cool2:

Anecia śliczne Maleństwo :tak:a jeśli chodzi o planowanie płci, to nasze Maleństwo nie do końca planowane było ;-)ale zgodnie z tą metodą nie dziwię się, że to chłopiec, bo jakoś zaraz po mojej owulacji trochę się zapomnieliśmy :zawstydzona/y:

ja tez robilam testy owu i powiem wam ze tak jak sobie wyliczylam tak potwierdzilam owu
i w dzien owu mnie zaplodniono hehe :)) takze licze na chlopca :) mam nadzieje ze sie sprawdzi
a na dziewczynke to 2-3 dni przed owu tak kiedys wyczytalam ale czy to prawda to nie wiem

sliczne bobaski w tym temacie sa wrrr ja tez chce juz usg ;/ teraz nie mialam niestety
dopiero 22.02. moze juz bedzie wiadomo 3majcie kciuki za chlopaka hehe

U mnie też nie wiadomo z kiedy jest dziecko ;D ani gdzie poczęte :zawstydzona/y: ale planowane i starane przez 2 lata :-)

Ale w pierwszą ciąże zaszłam dokładnie 2 dni przed owu i mam synka ;D

Kana ale Ty już masz córę więc sio z kolejki :-D z siusiakiem ponoć łatwiej, bo trzeba pilnować tylko jednego ptaka a przy dziewczynkach caaaaałe stado :-D

no to dziewczyny zobaaaaczymy czy jajka z tych naszych owulkowych starań wyjdą;-) o córkę się nie starałam, sama przyszła i nawet nie wiem kiedy:zawstydzona/y: teraz starałam się pomóc losowi ( nie za wszelką cenę) no a prawda facet by się przydał bo by odganiał amatorów od siostry:-D a moja też zachowuje się jak chłopak, zero kucyków, sukienek i zachowania jak na damę przystało. huragan inaczej nie ujmę!!! to dziewczyny dawajcie pręędko znać co tam u was siedzi. a jak któraś ma termin na 1 lipca ( a jak cesarka to wcześniej) w krakowie na ujastku to możemy się zamienić:-p jak będę miała córę to zamiana na chłopa i po sprawie... ( trzeba żartować bo mnie ktoś osądzi że jak będzie córka to nie będę kochać)

reklama
witajcie
ja po wizycie było tak sobie, jak o coś pytałam to wywracał oczami, wogóle zrobił usg z łaski tylko o tak ooo, dziecko sie ruszało, serce biło, dzidziuś ma niecałe 9cm,
poza tym to nic sie nie dowiedziałam, aaa pytalam o cięcie, a on spytał z jakiego powodu było, ja mówie a on do mnie: to sie jeszcze zobaczy.... chyba go pogieło!!!! poczekam do następnej wizyty , wogóle musze to wszystko przemyśleć!!!

Do góry