reklama
Melduję się po wizycie :-)
Lekarz robiąc USG zapytał co chciałabym mieć, więc mówię zgodnie z prawdą, że dziewczynkę
Popatrzył jeszcze raz na monitor i mówi, że z tego to córeczki nie będzie
Moja córeczka jak to określił ma "imponującego pyrtola"
Kurcze ja od pierwszego USG wiedziałam, że to chłopiec będzie ;-)ale miałam nadzieję, że intuicja mnie zawiedzie nie udało mi się oszukać przeznaczenia
Malutki ma 10 cm i najważniejsze jest zdrowy
Lekarz robiąc USG zapytał co chciałabym mieć, więc mówię zgodnie z prawdą, że dziewczynkę
Popatrzył jeszcze raz na monitor i mówi, że z tego to córeczki nie będzie
Moja córeczka jak to określił ma "imponującego pyrtola"
Kurcze ja od pierwszego USG wiedziałam, że to chłopiec będzie ;-)ale miałam nadzieję, że intuicja mnie zawiedzie nie udało mi się oszukać przeznaczenia
Malutki ma 10 cm i najważniejsze jest zdrowy
mgielka2008
Fanka BB :)
dziewczyny gratuluje wizyt, lena dodasz zdjęcie z usg? zobaczymy to cudo, może nie samego imponującego pyrtola ale dzidziusia hahaha
P
pinio25
Gość
lena --------ale mnie rozbawił Twój lekarz:-) gratki chłopaka chłopaki są superrrrr
justyna3003
Ja wczoraj miałam specjalistyczne badania genetyczne w Katowicach-horror-naczekałam się 2 godz,a nerwy rosły...weszliśmy-maleństwo spało i miałam pełny pęcherz-sio do WC.Po WC ułożyło się jeszcze gorzej-wiec miałam pochodzić, poruszać się, wypić czekoladę i zjeść wafla-w międzyczasie doktorka 2 babki przebadała, a mnie już tak bolał brzuch że szok.Potem całe szczęście Skarbuś układał się do zdjęć jak należy i tak udało się pooglądać serduszko-prawidłowe-tętno 155, przezierność karkowa 1,5mm, kość nosowa piękna, żołądek, przepona, pęcherz moczowy obecny, mózg, czaszka, kręgosłup-prawidłowy, 2 łapki, 2 nóżki(stópka 14mm ). Łożysko na ścianie przedniej, pępowina trójnaczyniowa, przyczep centralny.Maluch ma już prawie 8cm i waży 70g.
Wszystko W NORMIE I NA SWOIM MIEJSCU :-) no i najprawdopodobniej SYNEK...same się dopatrzcie czy widzicie, bo mi rodzinka mówi że widzi tam babeczkę a nie chłopa... tu zdjęcie tego co między nóżkami...
tu profilek malucha
A tu najsłodsza stópeczka...1,4cm
Wszystko W NORMIE I NA SWOIM MIEJSCU :-) no i najprawdopodobniej SYNEK...same się dopatrzcie czy widzicie, bo mi rodzinka mówi że widzi tam babeczkę a nie chłopa... tu zdjęcie tego co między nóżkami...
tu profilek malucha
A tu najsłodsza stópeczka...1,4cm
P
pinio25
Gość
justyna--------teraz już musi być wszystko dobrze:-) gratuluję:-)
justyna3003
no właśnie-lekarka też, ale zdjęcia narządów płciowych dziewcznek na tym etapie wyglądają prawie tak samo ... no nic zobaczymy może 6.02 się potwierdzi że syn.
reklama
justyna3003 sliczny maluszek a powiem Ci ze ja mialam identyczne zdjecie narzadow plciowych i lekarz mi od razu powiedzial ze to dziewczynka.no i tak naprawde jesli mam Ci powiedziec co widze to naprawde na 99% widze mala buleczke.moja corcia tak samo miala ale ja nawet sie z lekarzem klocilam ze to chlopak no ale wyszla niebieskooka blondyneczka najwazniejsze niech zdrowo rosnie pozdrowiam cieplo
Podziel się: