reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

hej dziewczyny gratuluje udanych wizyt.przepraszam ze rzadko zzagladam ale mam bardzo duzy klopot z internetem bo mi wogole cos nielaczy chyba wezme sobie z czegos innego :)

reklama
Prija no widzisz, nie było się co martwić!
Ładną mała ma wagę ;D ciekawe ile moja Klucha ma :szok: dowiem się w poniedziałek ale mam stracha, ze przez cukrzycę będzie miała dużą wagę i jak ja ją urodzę? :(

No dokładnie, moja gdyby się rodziła w terminie to miałaby przynajmniej 4kg, więc też bym miała stracha. No ciekawe ile będzie miała Twoja Córeczka ;-):-)

My już też po :-)

Basia ma się dobrze, rośnie ładnie, ma 3020g, Kluska niezła :-D i lekarz mówi, że duża jest i ma mało miejsca. Siedzimy se oczywiście dupką w dół, bez zmian i chyba tak zostanie... Gibie się pięknie, cały czas, lekarz zrobił nam 3d i potem takie w kolorze (kolorowe 3d? 4d?) i Basia pięknie bawi się nogami, kopie się w czółko ;-) i pięknie nam jęzorek pokazywała :-)
Zaraz wrzucę zdjęcia :-)
DSC_0513.jpgDSC_0515.jpgDSC_0516.jpg

Załączniki

• DSC_0513.jpg
    DSC_0513.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0515.jpg
    DSC_0515.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0516.jpg
    DSC_0516.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Dziewczyny super:-)

A macie może ten wydruk z usg?????????bo chciałabym abyście mi podały długość kości udowej Waszych dziewczynek?????????to jest FL chyba:tak:macie???????dajcie???????

bo podobno FL x 7 daje długość dziecka...............

ja tam wydruk mam, ale tylko ze zdjęciami, Pinio, nie mam tu żadnych pomiarów. mam z przed dwóch tygodni, jeśli Cię to interesi :cool2:

reklama
Do góry