reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Kochane my tez po ostatniej wizycie u doktorka... wszystko ok, szyjka póki co "na miejscu", waga....hmmmm moze nie bede sie chwalic, cisnienie 110/70, małej serduszko biło jak dzwon... i ogólnie cała reszta tez:) Dostałam kopie swoich dokumentów, wyników i bede teraz czekała na telefon, na kiedy jestem umówiona do położnej do szpitala:)

Nasz doktorek rodzinny, ma także specjalizacje z pediatrii, w tym szpitalu, w którym mam rodzic, bardzo dlugo pracował badajac noworodki po porodach....wiec szukanie lekarza dla małej mam z głowy:))) co ogromnie mnie cieszy:)

Kana i Misia trzymam za was kciuki.

Kana- a ty na kiedy masz dokładnie termin? bo widzę, że już weszłaś w ostatni etap na suwaczku. Więc pewnie nie długo nam napiszesz, że jesteś szczęśliwą mamą.
Misia- ja też mam cc, boję się. Ale tak samo bałam się naturalnego porodu, więc strach jest nieunikniony, Trzymam kciuki za cesarkę i za szybki powrót do siebie po niej.

Misia, Kana gratuluję udanych wizyt:)

My też po, wszystko ok, Krystianek waży już ok 2550 g, przepływy w porządku, wody ok, wyniki Hbs i Gbs ujemne (nie ma hodowli;) ), żelazo nadal brać, ale pozostałe wyniki ok, moja waga bez zmian od poprzedniej wizyty(?), położenie główkowe, łożysko 3 stopień dojrzałości, ale tylko jakieś małe zmiany i się mam nie przejmować bo to norma na tym etapie ciąży, no i szyjka długa, zamknięta więc doktorek stwierdził, że jeszcze trochę to potrwa;) Następna wizyta 20- tego.

reklama
Do góry