reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Ja po wizycie.
Szyjka długa i zamknięta co chyba przekreśla moje nadzieje na wcześniejszy poród ;/ ciśnienie okej, waga też a wyniki idealne! wymaz pobrany teraz tylko trzeba się modlić, żeby nic nie wyrosło! następna wizyta 10 czerwca z usg i to chyba moja ostatnia u tej lekarki bo idzie na urlop jakoś do końca czerwca ;/

reklama
Coleta, bajka:) gratulacje udanej wizyty! Jak się tak obraca, to może jeszcze jeden fikołek?
Pysia, bardzo suuuper, że wszystko oki, a termin? Z lekarką, czy bez urodzisz:) nie zawsze wszystko jest jak chcemy...

i ja się melduję po poniedziałkowej wizycie....

Mała waży ok 2600 g. ułożenie nietoperzowe, kość udowa 70 mm. czyli ogólnie i skrótowo wszystko w porządku...

łożysko wchodzi w drugie stadium dojrzałości

i co najważniejsze moje Kochane RODZĘ TAM GDZIE CHCIAŁAM czyli w szpitalu mojej ginki ( tam gdzie rodziłam K) i poprzez cc. Moja kochana lekarka wszystko załatwiła :-):-) 10 czerwca mam do niej przyjść, wystawi mi skierowanie do szpitala i tylko muszę termin ustalić < juuuuupppppiiiii>. Powiedziała też że nawet jakby coś się teraz zaczęło to mam jechać do tego szpitala, a tam już wiedzą co i jak :-)

Bejbiszon - gratulacje!!! Ale wszystko ładnie masz poukładane. Mam nadzieję, zę ja w poniedziałek też się dogadam podobnie.
Pogłaskaj netoperka ode mnie :-)

Pyśka, ważne, że wszystko u Hany dobrze i lepiej jak szyjka długa (zawsze może się zacząć skracać;-)), a urodzi się jak jej się będzie chciało ;-)

Bejbiszon, cieszę się, że i u Ciebie wszystko dobrze i że poukładało się według Twoich myśli :tak:

reklama
Do góry