reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Coleta- gratuluję udanej wizyty.
Bejbiszon- tobie też gratuluję wizyty i tego, że już nie długo będziesz po i powodzenia na cc.
Pyśka- nie urodzisz po terminie. Pobiegasz po schodach, zasłony powiesisz i urodzisz. Trzymam kciuki.

reklama
Pysia, ważne że z małą dobrze a reszta sama wyjdzie w praniu;-).
Bejbiszon, cieszę się z tobą, ulga super, że wszystko jasne i wyraźne co do porodu no i oczywiście że z dzieckiem też jest ok.

ja też:-D

Pysia--------wiesz co robić, żeby się nie przeterminować:-D:-D;-);-);-);-)

Urodzę w przyszłym tygodniu albo wyląduję w psychiatryku bo moja matka ma tydzień wolnego a ojciec też kilka dni :szok:
A już dzisiaj mi na nerwach grają więc będzie ciężko wytrzymać :eek:

Urodzę w przyszłym tygodniu albo wyląduję w psychiatryku bo moja matka ma tydzień wolnego a ojciec też kilka dni :szok:
A już dzisiaj mi na nerwach grają więc będzie ciężko wytrzymać :eek:

a gdzieś czytałam, że od stresu też można urodzić wcześniej............poważnie!!!!!!!!uważaj na siebie:tak:

BejbisZonku super ze wszystko z malutka dobrze, No i ze wspaniale dogadalas sie ze swoją ginka:))) bardzo sie cieszę :)

Pyska z ta szyjka to wiesz jak jest.... Ja byłam w czwartek na badaniu u mojej ginekolozki, szyjka długa zamknięta... A w sobotę urodziłam Marike, więc to taka magiczna sprawa:p jak ma sie otworzyć to nic jej nie powstrzyma:p hahahah

reklama
Do góry