reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Kana- ja mam na razie na granicy przy 100 tys ale mi spadają od ostatniego badania. No z hemoroidami to ja walczę od pierwszej ciązy i już miałam raz usuwane. Ale teraz aż tak źle nie jest bo mi nie przeszkadzają jak siedzę. Jedynie pisia mi spuchła. A dzięki za te dane co wpływa na płytki bo ja mam bardzo dużo pietruszki na działce.

angie- no to ci nie wiele zostało do porodu. Trzymam kciuki

I ja jestem już po wizycie.
Malutka ma się dobrze, waży 2300 - jesteśmy tydzień do przodu, ma włoski na głowie! No i przekręciła się - ułożenie miednicowe więc jeśli miałabym dziś rodzić to tylko CC.
Ciśnienie w normie - choć jedno z wyższych jakie dotychczas miałam. Szyjka długaśna - 39 mm.
Kłucie w pochwie na tym etapie to norma - wynika z nacisku na narządy. Dostałam kilka dodatkowych leków (na stan zapalny), zwiększenie magnezu + wapno na skurcze. Dostałam skierowanie na masę badań przed porodem no i kolejna wizyta za 3 tygodnie a w międzyczasie - dodatkowa wizyta u mojej drugiej ginekolog.

Ostatnia edycja:
reklama
EdytaKornel - cała długaśna lista:
grupa krwi, czynnik Rh, morfologia, mocz, Pt, APTT, Na, K, Białko całkowite, Kreatynina, Cytomegalia, HBS - Ag, HCV, WR, HIV, VDRL, Posiew P antybiogram na GBS....

Do góry