reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Malami super wieści :)
Ja też po wizycie, żelazo podniosło się z 10,2 na 10,6 łaaaaaał :eek: :eek:przepisała mi teraz ferrum lek, zobaczymy może po tym sie poprawi. Szyja długa, zamknięta. Co do porodu to dziś już gadała inaczej. Powiedziała że ten mój rozstęp mięśni jest duży więc efektywność parcia przy porodzie pewnie będzie znikoma, no ale jeszcze zobaczymy jak duże będzie dziecko. Już mnie namawiać na sn raczej nie będzie. 8.07 mam wizyte i na niej ustalimy jak rodzę.

reklama
Malami- no to ci podrosło dziecko, cieszyć się, że wszystko jest dobrze.

Cat- powodzenia na następnej wizycie i ja prawdopodobnie też ok 10 lipca się dowiem kiedy będę miała cesarkę. I fajnie, że ci żelazo się podniosło.

No to ja miałam dzisiaj wizytę bo moja Gin przeniosła całą środę na poniedziałek. Moje wyniki krwi nie zaciekawcie anemia i małopłytkowość. Schudłam pół kilo. I jeszcze mam infekcję pęcherza i mam brać furaginę. Kazała iść na dodatkowe badanie krwi.
Syn zdrowy, rośnie, ale pomiary na następnej wizycie. Na dodatek mam żylaki sromu i hemoroidy, dlatego tak mi mała spuchła.

Kroma....ja mialam malopłytkowosc z Mariczka w ciazy...i mialam dosc mocna, bo przed samym porodem mialam tylko 55 tys plytek... bardzo dobry jest sok z buraków, buraki wlasciwie w kazdej postaci.... pietruszka, duzo wody niegazowanej, wisnie, arbuz,w ogole zielonolistne warzywa:))) tyle pamietam....Hemoroidy tez mialam, leczylam juz po urodzeniu małej jakas mascia, ale nazwy nie pamietam wiem,ze w aptece sie kupowało....A na pecherz polecam z takich domowych sposobów żurAWINE...suszoną i w postaci soków.... nie mówie,ze tym wyleczysz infekcje,ale pomaga tez:)

Fajnie ze udane wizyty :tak: i widze ze wszystkie mamy braki w wynikach krwii:-(,no mi żelaza w tabletkach dac nie mogła ,ale zobaczymy 17.06 czy na zastrzyki do szpitala mnie nie położy :baffled:

reklama
Do góry