Magda_Mr
Fanka BB :)
zazdroszcze Wam
ja sie musze zmuszac, ale zmusze i juz:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super że nic strasznego się nie stało i z dzidzią wsio ok. odpoczywaj teraz jak najwięcejNo to my...
1. Szyjka zamknieta, ale niestety skrocona o 1 cm a przy skurczu ponad 1 cmDlatego moglo to cos wyleciec. Dostalam na nowo Luteine a na skurcze i pobolewania brzucha No-spe i ewentualnie zwiekszone dawki mojego magnezu. Lozysko znowu sie zsunelo, jest w tej chwili ok 2 cm od ujscia... W kazdym razie Pani powiedziala, ze nie ma jakiegos ryzyka strasznego i zeby sie nie martwic.
2. No i okazalo sie wczoraj, nawet ochrzan dostalam, ze jestem na granicy wod i grozi nam malowodziez mojej winy...
3. Dzidziulec nadal pozostaje Dzidziulcem niespodziewajkaSiedzi wypiety dupka na swiat i w nosie ma wszystko. Dobrze czuje, ze jestem kopana po wnetrzu, nawet widzialam i jednoczesnie czulam wczoraj na USG
Jest w polozeniu miednicowym, glowka ponad pepkiem a stopki przy glowce... Ja sobie nie wyobrazam jak moze mu byc tam wygodnie... No ale plci ani buziulka nie widac. Mamy za to fotke kregoslupa, giraskow wyprostowanych i Wieeeeeelkich Stop - prawie 5 cm
I wazymy juz 1069g
A serduszko bije nam 153/min
Jedynie co to szerokosc glowki jest tydzien mniejsza ale narazie ponoc luz, bo kazdy z nas ma glowe inna.
4. A lekarka zaniepokojona troche moja Leukocytoza... Mam ich za duzo, ale narazie nie chce dawac antybiotykow. A ja przez miesiac przytylam 300 gram tylko...
Zobacz załącznik 373595
ja też mam taki problem z piciem, może z litr w ciągu dnia wszystkich płynów wypije i jeśli pije wodę to tylko gazowaną, zwykłej nienawidzę. też sie ostatnio zastanawiałam jak to będzie po porodzie bo wtedy gazowanej nie wolno bo maleństwo kolki od tego dostajeMagda ja tez nigdy nie wypijałam tyle wody, a teraz mi się poprawiłochoć nie wiem jak to będzie z tą wodą jak urodze, bo też trzeba pić i pić
) a wtedy już będzie chłodniej niż teraz... a i teraz lekko gazowaną piję to lubię, a później na niegazowaną przejdę to już gorzej
![]()
tricolor sliczne foto akrobaty;d
No to my...
1. Szyjka zamknieta, ale niestety skrocona o 1 cm a przy skurczu ponad 1 cmDlatego moglo to cos wyleciec. Dostalam na nowo Luteine a na skurcze i pobolewania brzucha No-spe i ewentualnie zwiekszone dawki mojego magnezu. Lozysko znowu sie zsunelo, jest w tej chwili ok 2 cm od ujscia... W kazdym razie Pani powiedziala, ze nie ma jakiegos ryzyka strasznego i zeby sie nie martwic.
2. No i okazalo sie wczoraj, nawet ochrzan dostalam, ze jestem na granicy wod i grozi nam malowodziez mojej winy...
3. Dzidziulec nadal pozostaje Dzidziulcem niespodziewajkaSiedzi wypiety dupka na swiat i w nosie ma wszystko. Dobrze czuje, ze jestem kopana po wnetrzu, nawet widzialam i jednoczesnie czulam wczoraj na USG
Jest w polozeniu miednicowym, glowka ponad pepkiem a stopki przy glowce... Ja sobie nie wyobrazam jak moze mu byc tam wygodnie... No ale plci ani buziulka nie widac. Mamy za to fotke kregoslupa, giraskow wyprostowanych i Wieeeeeelkich Stop - prawie 5 cm
I wazymy juz 1069g
A serduszko bije nam 153/min
Jedynie co to szerokosc glowki jest tydzien mniejsza ale narazie ponoc luz, bo kazdy z nas ma glowe inna.
4. A lekarka zaniepokojona troche moja Leukocytoza... Mam ich za duzo, ale narazie nie chce dawac antybiotykow. A ja przez miesiac przytylam 300 gram tylko...
Zobacz załącznik 373595