reklama
gwiazdka77
Początkująca w BB
Jejciu dziewczyny, ale świetne te Wasz fasolkowe zdjęcia,aż łezka w oku mi się kręci.
Ja muszę jeszcze czekać na wizytę u polożnej ,a potem się dowiem kiedy usg yhhh....
Ale w międzyczasie pozwole sobie powzruszać się waszymi maleństwami
Ja muszę jeszcze czekać na wizytę u polożnej ,a potem się dowiem kiedy usg yhhh....
Ale w międzyczasie pozwole sobie powzruszać się waszymi maleństwami
Super jeszcze raz napiszę, że cieszę się, że u Waszych Fasolinek wszystko ok.
Ja jutro idę na NFZ do tego lekarza, który był przy poprzednim porodzie i operacji, zobaczę co on powie, mam nadzieję, że po tej wizycie będę spokojna, w końcu on najlepiej zna całą sytuację. Dodam, że ten sam lekarz przyjmował mnie na świecie, ale to później się okazało....
Ja jutro idę na NFZ do tego lekarza, który był przy poprzednim porodzie i operacji, zobaczę co on powie, mam nadzieję, że po tej wizycie będę spokojna, w końcu on najlepiej zna całą sytuację. Dodam, że ten sam lekarz przyjmował mnie na świecie, ale to później się okazało....
19ania90
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Wczoraj byłam u ginekologa żeby potwierdzić ciążę. Mam pierwsze zdjęcie usg ale nic z niego nie wiem... Według ostatniej miesiączki byłby to 7 tydzień, ale według wielkości płodu powiedziała mi, że to 4tydzień i 6dzień. Fasolka ma podobno 8mm. Kolejną wizytę mam 4.04 więc powinno być już coś wiecej widać. Ale mam problem bo nie wiem która to jest ta moja fasolka na usg, mam nadzieje że mi podpowiecie...
Mam nadzieje że zdjęcie się wklei....
Mam nadzieje że zdjęcie się wklei....
Z
zupkaogorkowa
Gość
sliczna malutka fasolia moja bedzie 16. )
19ania90
dziękuje bardzo za odpowiedź
reklama
Asionek31
Super jeszcze raz napiszę, że cieszę się, że u Waszych Fasolinek wszystko ok.
niezla z tym lekarze powodzenia !! bedzie dobrze
Aga juz ci dziewczyny powiedzialy co i jak gratulacje