reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Zobacz załącznik 333255Dziewczyny!!

Byłam na wizycie, mój didi ma 3,56 cm :) rączki, nóżki i rusza się.:-D.. najpierw spał i już się zaczynałam martwić i nagle hooop do góry, i boksował tak fajniutko..:-) i machał nam a później się dupką odwrócił i poszedł spać :-D

Serduszka nie słyszałam bo Pani powiedziała że nie chce go grzać.. bo ma taki sprzęt że grzeje ale jak już wariuje didi w brzuszku to jestem spokojna :-)

Śliczne bobo...aż się wzruszyłam Twoją opowieścią...

jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i ma mi potwierdzić ciążę (proszę proszę proooooooooooszę!) mam nadzieję, że wszystko będzie okej, liczę też na jakieś USG bo od OM upłynęło już jakieś 7tyg... mam strasznego stresa, trzymajcie kciuki!!!

Kciuki zaciśnięte...

reklama

Byłam na wizycie, mój didi ma 3,56 cm :) rączki, nóżki i rusza się.:-D.. najpierw spał i już się zaczynałam martwić i nagle hooop do góry, i boksował tak fajniutko..:-) i machał nam a później się dupką odwrócił i poszedł spać :-D

Serduszka nie słyszałam bo Pani powiedziała że nie chce go grzać.. bo ma taki sprzęt że grzeje ale jak już wariuje didi w brzuszku to jestem spokojna :-)
Super że wszystko w porządku, przyszły bokser???

Cześć dziewczyny. Wczoraj byłam u ginekologa żeby potwierdzić ciążę. Mam pierwsze zdjęcie usg ale nic z niego nie wiem... Według ostatniej miesiączki byłby to 7 tydzień, ale według wielkości płodu powiedziała mi, że to 4tydzień i 6dzień. Fasolka ma podobno 8mm. Kolejną wizytę mam 4.04 więc powinno być już coś wiecej widać. Ale mam problem bo nie wiem która to jest ta moja fasolka na usg, mam nadzieje że mi podpowiecie...

Mam nadzieje że zdjęcie się wklei....
Zobacz załącznik 332632
Piękna Fasolka, gratuluję!!!!!

jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i ma mi potwierdzić ciążę (proszę proszę proooooooooooszę!) mam nadzieję, że wszystko będzie okej, liczę też na jakieś USG bo od OM upłynęło już jakieś 7tyg... mam strasznego stresa, trzymajcie kciuki!!!

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja wczoraj byłam na wizycie na NFZ bez USG. Pani doktor jednak była (a nie ten którego zastać się spodziewałam, szkoda...) Ciąża została według wielkości macicy ułożenia i Om określona na 9 tc.
Zaleciała to co mój prowadzący i dodała, że to bardzo dobry specjalista, w co nie wątpiłam.

Ja o 15:30 idę do lekarza... Wolałabym pójść z kimś, ale skoro nikt jeszcze nie wie, to nie ma szans, jedyna osoba, która wie o fasolce będzie w pracy o tej porze :p A wiecie jak to jest z nagrywaniem USG na płytę? Jak to się odbywa? Bo ja bym bardzo chciała potem pokazać wszystkim, jak już się ujawnię :D

Dziewczyny gratuluję Wam pieknych i coraz większych fasolek :)
trzymam kciuki za potrzebujące :) :) :)

miałam iść sprawdzić bete czy wzrasta ale tak się boje,że chyba wytrzymam jednak do wtorku i tak co ma być to będzie

19ania90 napisz jak po wizycie bo mam podobny wiek ciaży ...

Ostatnia edycja:
A wiecie jak to jest z nagrywaniem USG na płytę? Jak to się odbywa? Bo ja bym bardzo chciała potem pokazać wszystkim, jak już się ujawnię :D
trzeba tylko lekarza poprosić
czasem trzeba miec swoja płytę aby na nia nagrał ale to zalezy od gabinetu

Świetnie :D:D Mój A. to pęknie z radości, jak będzie mógł coś tam zobaczyć :D A mama padnie na zawał. No cóż :p

reklama

jejku jaka juz duza dzidzia :) super !! gratulacje raz jeszcze :)

Super że wszystko w porządku, przyszły bokser???

Piękna Fasolka, gratuluję!!!!!

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja wczoraj byłam na wizycie na NFZ bez USG. Pani doktor jednak była (a nie ten którego zastać się spodziewałam, szkoda...) Ciąża została według wielkości macicy ułożenia i Om określona na 9 tc.
Zaleciała to co mój prowadzący i dodała, że to bardzo dobry specjalista, w co nie wątpiłam.

tez juz spora fasolka :) dobrze , ze fajny lekarz i zadowolona jestes :)

Do góry