reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Zoszka. dobrze ze widzialas i jest wszystko ok !!!!!!!!!!! To najwazniejsze !!!!
Malutka ta dzidzia Twoja, ja jestem w 7 tygodniu i ma moja 1cm- kurcze cos to dziecko moje duze hehhe

reklama
Mamuska - albo moje male!! Nie wiem juz sama, ale nie martwie sie na zapas, skoro rosnie niech rosnie, nawet powoli;p

Jeju jeju jakie piekne te Fasolki!! Ja jeszcze nigdy takiej nie widzialam:-(
USG jakie mialam pokazalo tylko 3 mm pecherzyk, potem w szpitalu widzialam prawie 11 mm pecherzyk ale tak byl ustawiony monitor, ze nic poza nim...
Teraz wizyta 7 marca, mam nadzieje, ze zobacze moje dzieciatko, ale strasznie sie denerwuje :-(

hej dziewczynki!!!
przedstawiam Wam mojego fasolinka!!! lekarz powiedział, że główka pięknie ukształtowana!!! kamień spadł mi z serca!!!
IMG_5083.jpg

martycha ale piekna dzidzia :))))))))) ja juz chce tez taka u siebie widziec! U mnie na razie babelka bylo widac tylko. Moze uda mi sie tu wkleic.
5t6d.jpg o udalo sie :) to usg z zeszlego czw 5t6d

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczynki!!!! wasze fasolki są też cudne!!! trzymam kciuki za was baaaaaaaaaardzo i czekam na więcej waszych fotek!!!!

reklama
zoszka, martycha, po wizytach jesteście spokojniejsze, dobrze że wszystko jest ok, serduszka biją, Fasolki rosną, oby tak dalej !!!!!! :-):-):-)

Do góry