reklama
Ja tez sie nie moge doczekac usg, do poniedzialku chyba normalnie zwariuje. Musze sie czyms zajac zeby czas mi niepostrzezenie minal
Ivi a suwaczek masz wg OM czy wg usg? Ja mam wg.OM i roznia sie nasze tylko 1 dzien :-) Chociaz pewnie po pon wizycie poprawie juz suwaczek zeby byl wg.usg
Ivi a suwaczek masz wg OM czy wg usg? Ja mam wg.OM i roznia sie nasze tylko 1 dzien :-) Chociaz pewnie po pon wizycie poprawie juz suwaczek zeby byl wg.usg
Z
zupkaogorkowa
Gość
u mnie 29.09 wg okresu, 07.10 wg usg, a jak sama wyliczalam to padlo na 03.10
Z
zupkaogorkowa
Gość
dziecko wie najlepiej
Asionek31
Fanka BB :)
Mnie z suwaczka wyszedł termin 5 października, z USG 13.10, a ostatnio na kolejnym USG mam napisane 3.10 Więc już sama nie wiem, której daty się trzymać
mam podobnie dlatego zostaje przy mojej dacie
wiem kiedy w ciaze zaszlam mniej wiecej i tego sie bede trzymac )
Nikitka25
Ja tez chce wiedziec ze wszystko okkkkkk Jak ja wam zazdroszcze ALe jedna dobra wiadomosc - jutro koncze pierwszy trymestrrrrrrrrrrrrrr
Ivi1 jeszcze tylko do środy. Minie jak błyskawica . A mamy dobrą passę więc bedzie ok! A nerwy muszą być - to normalne. Mi jak lekarz powiedział że przezierność ok tak ze mnie zeszło że mi kilka łez poleciało z napięcia . Radość przyszła jakieś 20min później jak już wszystko dotarło.
reklama
Magda_Mr
My po srodowym USG, dzidzius ma 5 cm i nadrobil caly czas jaki mial ze wzgledu na opozniona owulke do nadrobienia:-) Widac raczki, nozki, glowke, fikal, pokazywal dupke i stopki niestety ponoc za maly na zbadanie przeziernosci, wiec 20 kolejna wizyta i mam nadzieje, ze rowniez bedzie ok