Kingolinka
Fanka BB :)
Miłka w takim razie powodzenia jutro trzymamy kciukasy!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
misia - widzisz ja nie mam białka w moczu ani podwyższonego ciśnienia ale ze względu na obrzęki zdecydowali się ciążę wcześniej rozwiązać![]()
a chcesz ja w wozku przewozic? pewnie komplet 3w1 albo gondola z pasaminapewno rozłożymy w tym tyg. łóżeczko
kasiadz
no przede wszystkim to musze malutką ze szpitala przywieźć a policja lubi w Poznaniu stac pod szpitalami i sprawdzać śieżych rodzicow czy mają foteliki, Poza ty to jak sie uda rodzić w terminie to pojade do moich rodziców a wózek musze odebrać tutaj, wiec lepiej byłoby go od razu zabrac ze sobą.
ja tez o obowiazku naklejki nie slyszalam, mysle ze byloby glosniej o tym gdyby jakies zmiany w kodeksie zrobilimiłka
w sumie to tak, ale podejrzewam ze raczej w fotelik każdy sie wyposaży, gorzej z nalepką na szybie- położne móiły że chamy nawet do 500 zł mandatu dają za brak nalepki! a ja sie zastanawiam gdzie sobie ją nakleje jak mamy ciemne (czarne) szyby w auciei nic przez nie nie widać...
wspolczuje i podobnie jak dziewczyny dziwie sie ze nie rozwiazali ciazy, w tym wieku juz mozna a ze wzgledu na zagrozenie to chyba wskazane, dobrze ze leki ci daliWitaaam i o zdrowie się pytam
Melduje się po pobycie w szpitalu który był efektem ZATRUCIA CIĄŻOWEGO
Od paru godzin jestem w domu, ale ciąża zagrożona... jak cokolwiek gorzej się poczuje to gazem do szpitala.
Wicio waży ok. 3.100kg średni wiek ciąży oceniony na 37+2 czyli bez zmian termin.
Prócz tego Wicio rozwija się prawidłowo.
No o ile mi się nie pogorszy =( :-(
monysia no co ty, oczywiscie ze dziecka nie wolno przewozic bez fotelika, to cholernie niebezpiecznenie wiem czy takie to dobre do końca bo nie wszyscy mają samochód
i nie potrzebują fotelików ... ktoś może np po mnie przyjechać
a fotelika też niekoniecznie będe miała skąd pożyczyć i co wtedy ???
to trzymamy kciuki zeby Helence zechcialo sie wyjsc:-)Ja też po wizycie wszystko pozamykane, szyjka długa jak cholera, rozwarcia nie stwierdzonoale w związku z obrzękami mam się jutro rano stawić w szpitalu, będą próbować wywoływać poród jak się nie uda to będzie CC - co średnio mi się widzi bo nie chcę drugiej cesarki
Asionek - ale Ci zazdroszczę, że tak szybko się u Ciebie wszystko pozmieniało :-)
sivi - szkoda, że musisz tyle czekać![]()
Misia mam nadzieje, że już niedługo sprawa sama się rozwiąże![]()
Ja też po wizycie wszystko pozamykane, szyjka długa jak cholera, rozwarcia nie stwierdzonoale w związku z obrzękami mam się jutro rano stawić w szpitalu, będą próbować wywoływać poród jak się nie uda to będzie CC - co średnio mi się widzi bo nie chcę drugiej cesarki
Asionek - ale Ci zazdroszczę, że tak szybko się u Ciebie wszystko pozmieniało :-)