reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Asionek no to gratulujemy postępu! Obyś już niedługo mogła cieszyć sie maleństwem :)!

Misia-a no oby w poniedziałek podjęli jakąś konkretną decyzje bo nie wiem na co tak długo czekać.

reklama
dzieki dziewczyny :)
ja czuje , ze niedlugo polece ... jestem mega nieswoja ... do tego nawala mnie po tym badaniu wszystko na maksa , ledwo laze :/

Mati bede trzymac za dobre wiesci w sobote &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) ale z tego co piszesz to u ciebie tez chyba niedlugo :)

Asionek super, gratuluję postępu ;-)

Misia mnie w poprzedniej ciąży też wypuścili jeszcze
z zatruciem ciążowym jeszcze tydzień przed porodem,
też byłam w szoku ale dotrwałam dokładnie do terminu,
trzymam kciuki za Was, obyś się lepiej poczuła ...

Misia mnie w poprzedniej ciąży też wypuścili jeszcze
z zatruciem ciążowym jeszcze tydzień przed porodem,
też byłam w szoku ale dotrwałam dokładnie do terminu,
trzymam kciuki za Was, obyś się lepiej poczuła ...

O czyli może być dobrze :blink:
Tylko mnie najbardziej denerwuje to że
"nie powiedza bo się będę denerwować"
co to w ogole za głupie rozumowanie :dry:

Ja też po wizycie wszystko pozamykane, szyjka długa jak cholera, rozwarcia nie stwierdzono :dry: ale w związku z obrzękami mam się jutro rano stawić w szpitalu, będą próbować wywoływać poród jak się nie uda to będzie CC - co średnio mi się widzi bo nie chcę drugiej cesarki :no:

Asionek - ale Ci zazdroszczę :-D, że tak szybko się u Ciebie wszystko pozmieniało :-)

sivi - szkoda, że musisz tyle czekać :dry:

reklama
eee jutro pewnie mi nic nie zrobią ciekawego :dry: badania, KTG i sraty pierdaty pewnie kroplówę dostanę dopiero w czwartek

misia - widzisz ja nie mam białka w moczu ani podwyższonego ciśnienia ale ze względu na obrzęki zdecydowali się ciążę wcześniej rozwiązać :tak:

Do góry