reklama
Kingolinka
Fanka BB :)
Kingolinka a wiesz do kogo jedziesz??? ja jadę tydzień po tobie dokładnie w 12 tyg.
Kurde do jakiegoś profesora z łodzi na S... oczywiscie nijak mi idzie zapamietac to nazwisko dobrze, że mam mame od zadan specjalnych
Z
zupkaogorkowa
Gość
yustynia gratuluje
Emcia
Marcowa Mama '06
yustynia, rewelacja!!;-)
Asionek31
Gratuluję Wszystkim Mamom udanych wizyt.
U mnie wszystko w porządku. Dzidź ma 2,5 cm i ma się dobrze.
Następna wizyta za miesiąc, a 29.03 prenatalne.
ciesze sie bardzo , ze z malenstwem wszystko dobrze !!!!
19ania90
Hej dziewczyny byłam wczoraj na usg i w końcu widziałam moje maleństwo nawet miałam okazje usłyszeć bicie jego serduszka... mm coś wspaniałego. Dzidzia ma 1,13cm
lilou83
to super Ania!!!
powiem Ci,że po twoim poście jestem spokojniejsza,bo ja byłam na wizycie tydzien temu i wg.usg był to 7 tydzień i dzidzia miała 10,7 myślałam,ze za małe jest moje dziecko,ale widzę teraz po twoim poście i suwaczku że wszytko w normie
powiem Ci,że po twoim poście jestem spokojniejsza,bo ja byłam na wizycie tydzien temu i wg.usg był to 7 tydzień i dzidzia miała 10,7 myślałam,ze za małe jest moje dziecko,ale widzę teraz po twoim poście i suwaczku że wszytko w normie
Mariolciaa
19ania90 to wspaniale! kurcze, u mnie też pewnie już fasolka podrosła, 7 marca miała 4 mm, hehe
następna wizyta dopiero 04.04.11.:-)
reklama
lilou83
ale w korym tc wg. usg byłas??19ania90 to wspaniale! kurcze, u mnie też pewnie już fasolka podrosła, 7 marca miała 4 mm, hehe