reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Dotarlam po wizycie, dluuugo to trwalo i w poczekalni to juz apogeum nerwow bylo. Z dzidziusiem wszystko wporzadku :-) dzisiaj pierwszy raz widzialam serduszko! Niesamowite uczucie :-) Niestety wydruk z usg cos nie chcial ladnie wyjsc, pan doktor nawet 2 razy drukowal ale nie widac nic za bardzo wiec nawet nie bede wklejac. Fasolka ma 1 cm tzn to jest ten wymiar ciemieniowo-siedzeniowy. Co do plamien to kazal sie nie denerwowac skoro zniknely i przez 2 dni mam zwiekszona dawke duphastonu. Dalej mam raczej polegiwac ale w koncu bede mogla chociaz do sklepu wyjsc. Mowie wam kamien mi z serca dzisiaj spadl. Teraz juz mam 2 serca :-)

Asionek powiem ci ze dopiero teraz to sie spokojnie wyspie :-) Nastepna wizyta za 3 tyg to pewnie znowu beda nerwy jak to zwykle mamy przed wizytami :-)

Dotarlam po wizycie, dluuugo to trwalo i w poczekalni to juz apogeum nerwow bylo. Z dzidziusiem wszystko wporzadku :-) dzisiaj pierwszy raz widzialam serduszko! Niesamowite uczucie :-) Niestety wydruk z usg cos nie chcial ladnie wyjsc, pan doktor nawet 2 razy drukowal ale nie widac nic za bardzo wiec nawet nie bede wklejac. Fasolka ma 1 cm tzn to jest ten wymiar ciemieniowo-siedzeniowy. Co do plamien to kazal sie nie denerwowac skoro zniknely i przez 2 dni mam zwiekszona dawke duphastonu. Dalej mam raczej polegiwac ale w koncu bede mogla chociaz do sklepu wyjsc. Mowie wam kamien mi z serca dzisiaj spadl. Teraz juz mam 2 serca :-)

Gratuluję serdecznie :)

gratuluje dobrych wieści!

Gratuluje fasolek!!
Asionek- super zdjęcie fasolki:-D

Ja tez po wizycie lecz zapomniałam zdjęcia , ale wszystko w porządku fasolka ma już 21mm a termin według USG to 13.10, widziałam jak serduszko wyraźnie bije i jestem spokojniejsza.

reklama
Nati mamy ten sam termin :)
chociaz lekarz na pierszej wizycie powiedzial 20 , nie wiem skad mu sie to wzielo ??
a wczoraj juz na 6 plus minus 3 dni .... ale ja i tak sie trzymam swojego terminu narazie na 13 :)

Do góry