Kingolinka
Fanka BB :)
A ja jutro mam kolejne KTG :] A na wizytę się już chyba zadna nie załapie, ewentualnie w szpitalu zrobią mi przegląd:-)Ale poki co nic sie nie dzieje, tez mnie chyba ktoś zaczarował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e no to super, przynajmniej wiesz na czym stoisz, też bym tak chciałaJa właśnie z wizyty wróciłam i troszeczkę mi sie pozmieniało tzn. 14.10 idę do szpitala, a 17.10 będę miała cc ( oczywiście jeśli cos się nie zmieni ). Ogólnie nie jest źle. Młoda ma ponad 2900 g. Na KTG skurczyk jeden minimalny. Kolejna wizyta 10.10.
Wow! Ja to bym po takich ćwiczeniach pewnie padła! Po odkurzaniu mieszkanka czuje już mięśnie brzucha, a co dopiero po takich brzuszkach na piłce :-)Asionek - proszę bardzo :-) ale generalnie to okrakiem kręcenie miednicą i podskoki :-)
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży na piłce I_www.fotoprimo.pl.flv - YouTube
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży na piłce II_www.fotoprimo.pl.flv - YouTube
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży na piłce III_www.fotoprimo.pl.flv - YouTube
e no to super, przynajmniej wiesz na czym stoisz, też bym tak chciała
ale wizytę mam 13 i boję się, ze nie dotrwam :/