reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Ja właśnie z wizyty wróciłam i troszeczkę mi sie pozmieniało tzn. 14.10 idę do szpitala, a 17.10 będę miała cc ( oczywiście jeśli cos się nie zmieni ). Ogólnie nie jest źle. Młoda ma ponad 2900 g. Na KTG skurczyk jeden minimalny. Kolejna wizyta 10.10.
e no to super, przynajmniej wiesz na czym stoisz, też bym tak chciała :)
ale wizytę mam 13 i boję się, ze nie dotrwam :/

Wow! Ja to bym po takich ćwiczeniach pewnie padła! Po odkurzaniu mieszkanka czuje już mięśnie brzucha, a co dopiero po takich brzuszkach na piłce :-)

i po wizycie,jednak nie ostatnia, za tydzień mam przyjść na kontrole tętna małej bo mam duże obrzęki na nogach,w dodatku mnie wkurzyła bo poprosiłam ją o skierowanie na morfologie i mocz to powiedziała mi że mam z lipca i są aktualne a jak jej powiedziałam że do porodu mam mieć sprzed 3 tygodni to ona na to że w takim razie jak mają takie wymogi to muszę sobie sama zrobić:wściekła/y:więc teraz muszę zadzwonić do kliniki i zapytać czy mogą być z lipca czy mają być świeże.
Mileczka a powiedz mi z kiedy ty masz te badania?

gratuluję pomyślnych wizyt i trzymam kciuki za kolejne &&&&&&

Ciekawe co na moją szyjkę ma działać, bo tarmoszenie odpada bo małż chory :-( postaram się coś krzątać po domu mimo skurczy..

anek bardzo dziwne podejście ma twoja lekarka, u mnie do porodu trzeba mieć też morfologię i bad. ogólne moczu nie późniejsze niż z przed miesiąca, nie wiem co jej zależało, jak są to najtańsze badania, ja płacę za nie 13zł

Witam się wtorkowo!!
U mnie zapalenie pęcherza poszło w niepamięć.Widzę,że nam porody rozkręciły sie porządnie.GRATULACJE dla wszystkich świeżo upieczonych rodziców.
Ja wczoraj miałam przygrywkę do wielkiego wydarzenia,skurczy dostałam co 10 min,kurde myslałam,że nieba liznę,ale modliłam się tylko o to żeby przeszło,bo u mnie to trochę za wcześnie.Najgorsze jest to,że u mnie lekarz nie bada szyjki i pewnie niczego sie nie dowiem,a badanie na paciorkowca dopiero za tydzień.
Dzisiaj mam wizytę,więc zobaczymy co nowego!!
Pozdrowienia dla was kochane.

reklama
anek - wyniki z lipca to już sa dawno nieaktualne, w ciągu 2 miesięcy mogło się duuużo pozmieniać; coś zły humorek miał Twój ginka :baffled:

Do góry