reklama
elifit
Moderatorka
u nas też, dlatgo 28go jak dzidziuś będzie duży to w terminie mam się zgłosić.
gratuluję udanych wizyt, mileczka uważaj na to ciśnienie! Magda dzieciaczki nie chcą już się pokazywać płciowo, ale orientacyjnie wiesz co będzie???
gratuluję udanych wizyt, mileczka uważaj na to ciśnienie! Magda dzieciaczki nie chcą już się pokazywać płciowo, ale orientacyjnie wiesz co będzie???
malutka2326
Fanka BB :)
Mój od samego początku do jeszcze tydzień temu za każdym razem świecił jajkamiu nas też, dlatgo 28go jak dzidziuś będzie duży to w terminie mam się zgłosić.
elifit
Moderatorka
Mój od samego początku do jeszcze tydzień temu za każdym razem świecił jajkami
a bo te chłopaki to takie bezwstydniki ;-) mój też wywalił na cały ekran, nawet mam zdjęcie
malutka2326
No ja zdjęcia nie dostałam :-( Ale co tam, jeszcze się napatrzę na te jajcunkia bo te chłopaki to takie bezwstydniki ;-) mój też wywalił na cały ekran, nawet mam zdjęcie
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Elifit mój też na każdej wizycie dumnie prezentuje jaja jak balony Już od 14 tyg. wiedziałam że bedzie chłopak Oczywiście pan dr też uwiecznił na fotografii
reklama
Magda_Mr
mileczka89 racja, od USG wszystko zalezy;-)
gosiane no ba, ja bym juz chciala
Kingolinka to fajnie ;-) u Nas chyba ok tyg czekaja a czasem dluzej
Herbata nooo!! Ale wolalabym wczesniej;-) w kazdym razie 20.10 juz moze byc po, wiec mi czasu mniej zostalo hihi
elifit wg USG z 33tc i mojej lekarki ktorej ufam, mam dziewczynke - zdjecie nawet dostalam i ponoc dziewuszka jest na 100% ale wczesniej chyba chlopak mial byc - inny lekarz wiec zobaczymy;-) najwazniejsze zeby bylo cale i zdrowe plec nie wazna dla Nas
gosiane no ba, ja bym juz chciala
Kingolinka to fajnie ;-) u Nas chyba ok tyg czekaja a czasem dluzej
Herbata nooo!! Ale wolalabym wczesniej;-) w kazdym razie 20.10 juz moze byc po, wiec mi czasu mniej zostalo hihi
elifit wg USG z 33tc i mojej lekarki ktorej ufam, mam dziewczynke - zdjecie nawet dostalam i ponoc dziewuszka jest na 100% ale wczesniej chyba chlopak mial byc - inny lekarz wiec zobaczymy;-) najwazniejsze zeby bylo cale i zdrowe plec nie wazna dla Nas