Magda_Mr
Fanka BB :)
o matulu... moja kg mniej w tym samym tygodniu no ladnie rosnieciepuella a czemu będziesz miała cc?
puella, justyś waga dzidziów w sam raz moja w 33tc ma 3100g
ciesze sie, ze dzieciaczki rosna zdrowe i duuuze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matulu... moja kg mniej w tym samym tygodniu no ladnie rosnieciepuella a czemu będziesz miała cc?
oj współczuję kochana :/Jestem po operacji kręgosłupa ( całkowite usunięcie dysku) plus jeszcze jedna nieoperowana przepuklina kręgosłupa ( nie dawała jakiś specjalnych oznak bólowych). I to wszystko na odcinku lędźwiowym.
ano, to chyba słodycze wychodzą i nabiałilonka twoja dzidzia waży o kilogram więcej od mojej a ja nawet jestem troszkę przed Tobą. Ładny klocuś Wam rośnie.
z jednej strony cieszę się, z tego przyrostu z drugiej obawiam porodu, ale co ma być to będzieo matulu... moja kg mniej w tym samym tygodniu no ladnie rosniecie
ciesze sie, ze dzieciaczki rosna zdrowe i duuuze
Asionek u mnie problem polega na tym, że to była moja 2 miesiączka po poprzednim porodzie . Pierwszą miałam pod koniec października, listopadowa gdzieś ućkła i 28 grudnia miałam ostatnią. Więc już wogóle wychodzą cuda. Zapisałam się na zwykłe usg prywatnie. Przynajmniej będę miała szczegółowe badanie i jakieś ładne zdjęcie do albumu ;p koszt 120 zł więc ujdzie w tłoku.
postanowiłam trzymać się mojej daty czyli suwaczkowej. To oznacza, że dzidzia będzie malutka bo na ostatnim badaniu ważyła 2100. Więc zachodzi kolejne pytanie czy to dobrze, że waży tak mało? Mam nadzieję, że teraz zacznie nadrabiać bo przez 3 ostatnie tygodnie przybyło jej 600 gr. czyli całkiem sporo jak na tak krótki czas.
My też dzisiaj po wizycie. Mała waży 2500 czyli tak w sam raz. Lekarz się śmiał, że całą ciążę moja szyjka wariowała i była mięciutka, a teraz im bliżej terminu tym twardsza i mocno zamknięta. Za 2 tygodnie kolejna wizyta i wtedy będziemy się umawiać wstępnie na termin CC. Myślę, że będzie po 38 tygodniu, chyba, że cukier będzie mi wariował to się wszystko przyśpieszy.
Największego stresa będę miała 9 październik, żeby nie zacząć rodzić, bo 4 lata temu w wybory wody mi odeszły o 6 rano tj. w momencie otwarcia lokali wyborczych. ;-)Lekarz mnie pocieszył i powiedział, że w tym dniu ma dyżur, tak, że w razie czego trafię do niego:-).
Wszystkim kochane gratuluję wspaniałych, udanych wizyt
Mój dzidzi teraz z usg waży 2900
puella a czemu będziesz miała cc?
Dzisiaj byłam u okulisty i będę miała cc
na cc się cieszę
ale pojawił sie problem z okiem siatkówka się odkleja i po porodzie mam zaraz się zgłosić na leczenie
to nie ciekawie z tym okiem, problemów z oczami nie ma co lekceważyćDzisiaj byłam u okulisty i będę miała cc
na cc się cieszę
ale pojawił sie problem z okiem siatkówka się odkleja i po porodzie mam zaraz się zgłosić na leczenie
na cc się cieszę
no moja córa duża już jest, pewnie dlatego już mnie wszystko boli jak postoję w miejscu albo jak troszkę pochodzę bo jest co dźwigać obym dała radę sn, bo cc bym wolała uniknąć, no ale wzbraniać się w razie czego nie będę
na cc się cieszę