reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Miłka mam taką nadzieję.
Zapisałam się na to prywatne badanie i weszłam na stronę znanylekarz.pl no i poczytałam opinie na temat tego pana. W związku z nowo nabytą wiedzą zadzwoniłam i podziękowałam uprzejmie za wizytę. Tłumacząc się, że termin mi nie odpowiada ;p. Pan miał większość negatywów i w dodatku nie pracuje w żadnym szpitalu!!! Zapisałam się do innego co prawda wizyta o 80 zł droższa ale przynajmniej mam pewność, że badanie będzie fachowe bo na połówkowym u niego byłam, poza tym facet pracuje w szpitalu gdzie chcę rodzić. Chciałam sobie zaoszczędzić kasy i czasu bo dojazd do przychodni jest fatalny na drugim końcu miasta. Skoro i tak zdecydowałam się na wydanie pieniędzy to chociaż ze świadomością, że nie pójdą w błoto :).

My też dzisiaj po wizycie. Mała waży 2500 czyli tak w sam raz. Lekarz się śmiał, że całą ciążę moja szyjka wariowała i była mięciutka, a teraz im bliżej terminu tym twardsza i mocno zamknięta. Za 2 tygodnie kolejna wizyta i wtedy będziemy się umawiać wstępnie na termin CC. Myślę, że będzie po 38 tygodniu, chyba, że cukier będzie mi wariował to się wszystko przyśpieszy.
Największego stresa będę miała 9 październik, żeby nie zacząć rodzić, bo 4 lata temu w wybory wody mi odeszły o 6 rano tj. w momencie otwarcia lokali wyborczych. ;-)Lekarz mnie pocieszył i powiedział, że w tym dniu ma dyżur, tak, że w razie czego trafię do niego:-).

puella a czemu będziesz miała cc?

puella, justyś waga dzidziów w sam raz :) moja w 33tc ma 3100g :zawstydzona/y:
Jestem po operacji kręgosłupa ( całkowite usunięcie dysku) plus jeszcze jedna nieoperowana przepuklina kręgosłupa ( nie dawała jakiś specjalnych oznak bólowych). I to wszystko na odcinku lędźwiowym.

reklama
Do góry