reklama
Ja już chyba od dwóch miesięcy żelazo biorę, bo z mięsem to u mnie krucho - rzadko jem bo nie lubię. Jakos tak wychodzi.
W czwartek byłam na wizycie - wszystko u nas w porządeczku. Mała 1,800kg waży.
Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
W czwartek byłam na wizycie - wszystko u nas w porządeczku. Mała 1,800kg waży.
Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
elifit
Moderatorka
gratulacje Kiniutka!
Ja też całą ciążę mam hemoglobinę 11,4 i też nie łykam nic więcej prócz witaminek..
Ja też całą ciążę mam hemoglobinę 11,4 i też nie łykam nic więcej prócz witaminek..
Kingolinka
Fanka BB :)
A ja mam 10 z hakiem i tez nic nie łykam. Na poczatku bralam żelaza a teraz to juz nic. Taka kolej rzeczy ze w ciazy spada hemoglobina ;]
Nikitka25
Lena 1977 ja się zastanawiam czy ludziom frajde sprawia wkurznie kobiet w ciąży. Ja wyjechałam na weekend i wylądowałam w szpitalu w małej miejscowości ze skurczami i rozwarciem, jak tylko przestałam mieć skurcze, które nie powtórzyły się 24h chciałam jak najszybciej przejechać do Krakowa ok 2h drogi bo tu mam wszystkich a tam zostałabym od dzisiaj sama ;/. Lekarz się zaczał kłócic sugerując że jestem głupia ale szanse dziecka jeśli przyszło by na świat tam a tu w 32 tygodniu raczej znacznie się różnią. Chociaż tego nie powiedziałam pewnie wyczuł to w moim głosie. Dojechałam do domu i stwierdziłam że jutro się zgłoszę do szpitala do swojej Pani dr (w razie czego najbliższy mam 5 min jazdy autem) bo tak sie wytrzęsłam i wyryczałam rano i dopiero się uspokoiłam. Nigdy nie miałam urazów do szpitala od dzisiaj mam- bo na lekach macica jest miękka jak nigdy a chciał mnie na siłę trzymać bo chyba nie mieli obłożenia, a każdy pacjent to pieniądze z NFz nie wiem....aż nie chce do tego wracać. Jak się nie jest zaznajomionym pacjentem swojego lekarza to podejdą jak do kawałka mięsa a nie człowieka ;/ ;/.
Ostatnia edycja:
Osz kurka, Nikitka oszczedzaj sie teraz jak najwiecej! Niezle przezycia mialas... Dobrze zeby maluszek jeszcze chociaz kilka tygodni poczekal sobie w brzusiu
I faktycznie trudna decyzje podjelas, ale mysle ze sluszna, w koncu wcale nie musialas az tak daleko dojechac, a w lepszym szpitalu na pewno wieksze szanse i lepsza aparatura dla wczesniaka w razie czego... Dzieki Bogu nie musialas sie o tym przekonac.... Ale nie kus juz losu i odpoczywaj ile sie da!!!
I faktycznie trudna decyzje podjelas, ale mysle ze sluszna, w koncu wcale nie musialas az tak daleko dojechac, a w lepszym szpitalu na pewno wieksze szanse i lepsza aparatura dla wczesniaka w razie czego... Dzieki Bogu nie musialas sie o tym przekonac.... Ale nie kus juz losu i odpoczywaj ile sie da!!!
Nikitka25
1,5tyg temu wszystko trzymało super, moglam jeździć, 0 przeciwskazań do czegokolwiek i pewnie dlatego nagle dostałam ostry sygnał stop od organizmu.
No nic lece do szpitala i mam nadzieje ze zostane odesłana chociaż do leżenia w domu .... Trzymać kciuki proszę .
No nic lece do szpitala i mam nadzieje ze zostane odesłana chociaż do leżenia w domu .... Trzymać kciuki proszę .
reklama
Klementinka
Nikitka kciuki zacisniete