reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Cześc,my dzi byliśmy na usg 4d i wkońcu pokazało nam co tam i będzie dziewczynka,obydwoje nastawilismy się na faceta ale najważniejsze że zdrowe

gratuluję Dziewuszki !!! Piękna jest :tak:

Kurcze jak tak piszecie o tych planowanych cesarkach
to też bym chciała wiedzieć dokładną datę i godzinę
kiedy "to" nastąpi, że pojadę do szpitala i za kilka
godzin będę miała już dziecko przy sobie ...

reklama
A mój też od wczesnej ciąży dumnie prezentował przyrodzenie :D A jak lekarz pytał mnie jakie mam przeczucie, usłyszawszy że córka powiedział "Ja... No ma pani pewne. Córka ale z pyrtem jak armata!" :-D

Ja melduję, że po wizycie wsio OK. Wprawdzie dostałam dodatkowa tabletkę Fenoterolu ( w sumie 4 tabl. ), ale jak na ten tydzień to i tak niewiele. Młoda wazy +- 1120 g więc ładnie. Termin na 24.10 mi sie przesunął. Tak czy inaczej w 37 tyg odstawiam Fenoterol i jesli będą skurcze idę pod nóż, a jesli nie to czekam jeszcze do 38 tyg i wtedy cc. Wynika z tego, że urodzę pomiędzy 10 a 23.10 :-) Oczywiście nie ukrywam, że im wczesniej tym lepiej i nastawiam się na 12.10 :-)

reklama
Do góry