elifit
Moderatorka
elifit a ja wlaśnie nie dostałam skierowania na hbs i nie wiem kiedy to
po 30tc, ja kolejną wizytę będę mieć w 32tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
elifit a ja wlaśnie nie dostałam skierowania na hbs i nie wiem kiedy to
masz na mysli zwykłe usg czy te 3d?zgodnie z nowym rozporządzeniem dotyczącym ciąży, na nfz w ciągu ciąży należą się 3 usg, ok 12 tc, w połowie ciąży i ok 30 tc. Chyba że coś się dzieje to wtedy jest częściej
masz na mysli zwykłe usg czy te 3d?
ati
ale widziałas normalnie jak mruga oczkami? na zwykłym usg? kurcze faktycznie te nasze boby juz oczęta moga otwierać!
a mnie sie wydaje że właśnie karta ciąży jest taka ściągawką, ale wyniki badan i tak trzeba miec np jadąc do szpitala.
ja też te wszystkie badania miałam na początkua ja mialam badania na hbs robione na samym poczatku z hiv, toxo, rozyczka itd.. To znaczy ze i teraz beda kazali mi robic? Tu jest wszystko tak jakos odwrotnie kurde...
ja już nie miałam powtarzanego tego badania, bo lekarz powiedział że to zbędne