reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

malutka to leż!!! a nie sobie bimbasz!! leżeć plackiem! oby jeszcze kilka tygodni i już duuużo mniejsze ryzyko będzie jakby się urodziło. Będzie dobrze, tylko się pilnuj.

reklama
Dzięki dziewczyny... Tymczasem się kładę bo mój już krzyczy :-( Jakby co to będę pisać na tel. do dziewczyn od których dostałam numer...
Mam nadzieję ,że jakoś to będzie, kurcze do tej pory to tylko słyszałam albo czytałam o tego typu problemach, nigdy nie przypuszczałam ,że i mnie to spotka :-(
No dobra, papatki :* Postaram się mojego przekonać by jednak mi kompa przestawił...
Trzymajcie się...

malutka lezec natentychmiast i jak cie zobaczymy ze ty kawki na siedzaco przed kompem popijasz to sama nie moge, ale kogos na ciebie nasle zeby cie do lozka lancuchami przywiazal!!! Wytrzymaj dla malenstwa!!!

malutka trzymaj sie!!!!! Lez jak kazali i trzymam kciukasy zeby wyniki byly dobre i zeby mogli ci zalozyc pessar. Jak dziewczyny pisza - kazdy dzien i tydzien jest wazny wiec byle jak najdluzej.

Malutka- no to nie fajnie trzymam kciuki, wydaje mi sie ze jak wyjdzie cos nie tak z posiewem to cię przylecza jakimś czymś na grzyba potem znów posiew i jak bedzie okey wtedy pessar no tak mi sie wydaje póki co leż grzecznie, przytulam mocno :-(

malutka przykro mi, że takie wieści ale będzie dobrze, dzidzia z każdym tygodniem jest silniejsza więc leż tak jak kazał gin
co do wyników jeśli wyjdzie cosik to pewnie dostaniesz antybiotyk
no itrzymaj się, jak coś pisz, masz mój nr

reklama
malutka a ja na Twoim miejscu zgłosiłabym się do szpitala. Tam będę wiedzieli co zrobić a poza tym będziesz miała natychmiastową i fachową pomoc. 3maj się dzielnie.

Do góry