reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

anitka cieszę się, ze jednak wyniki glukozy ok, ja jutro muszę iść się na nie umówić, bo tak z biegu u nas nie można :/

Kingolinka to odpoczywaj słońce i leż, oj ależ te dzieci w 2011 roku chcą szybko wychodzić :/

reklama
No moja dzidzia widocznie upodobała sobie zdecydowanie dolną część brzucha. Wczoraj to się ruszyć nie dało a siku to co sekunda, myslalam ze nie utrzymam :( i wogole wczoraj malo co sie ruszał juz spanikowana chcialam do szpitala jechac ale na szczescie po poludniu cos tam postukał. Ehh czekaja mnie ciezkie miesiace przede mna. A co do szyjki lekarka mowila - krotka ale nic wiecej wiec chyba jest okej??

Asia- tez tak mialam raz kopała mnie skubana przez dwa dni po pipce myślalam ze wychodzi bo takie mialam wrażenie ale sie potem obrociła i teraz leży głowa w dół za to wali lapkami w pachwiny ;-)

no dzieci maja jeszcze miejsce to pewnie sobie fikaja :)
moj to przez te szalenstwa hehe
ogolnie jest bardzooo aktywny !! rusza sie i kopie non stop , mam wrazenie , ze nie spi wogole ... az sie dzisiaj poloznej pytalam czy to normalne jest :)

anita,dobrze że jest dobrze:))))

U nas glukoza super,na czczo 68 jakichś tam jednostek(norma od 70 do 100),po wypiciu 75g glukozy po 2 h też spadło do 68 jedn...
Ze starszą po 50g męczyłam się strasznie ....mdłości,zbieranie na rzyga,osłabienie totalne,ścięcie itd... teraz-ni we łbie ni w dupie...wpadło wypadło:)

no to super , ze jest oki i poszlo dobrze :)))

Ja mam w srode glukoze i odrazu przeciwciala.To bede spokojniejsza.
Ja sobie wogole nie umiem przypomniec ,czy w poprzednich ciazach mialam robiona glukoze!Skleroza.

tez musze isc zaraz na te przeciwciala , skierowanie juz mam :)
kluja w lapke czy w dupsko czy gdzie ??

Dziewczynki my juz po wizycie. Mareczek już główką w dół zwart i gotowy, 1.215 kg ale szyjka trzyma się dzielnie ibrak rozwarcia co mi ulżyło okropnie :) Pytałam o twardnienie brzuszka - do 10 razy na dzień mają mieć prawo takie bezbolesne skurcze. A oto i sprawca całego zamieszania :-)

Załączniki

• DSC06178.jpg
    DSC06178.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC06176.jpg
    DSC06176.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC06175.jpg
    DSC06175.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczynki my juz po wizycie. Mareczek już główką w dół zwart i gotowy, 1.215 kg ale szyjka trzyma się dzielnie ibrak rozwarcia co mi ulżyło okropnie :) Pytałam o twardnienie brzuszka - do 10 razy na dzień mają mieć prawo takie bezbolesne skurcze. A oto i sprawca całego zamieszania :-)

super! i fotki bardzo udane - będziesz miała pamiątkę! ja wybieram się na 4d 26.07 i już się nie mogę doczekać :)

reklama
A dziekuje Wam wszystkim, kochane :) Wód moge mieć sporo bo brzucho duzy a i wagowo dość przybrałam. Łudze sie że część to wody haha :-D A mój gin to akurat spec w fotkach :)

Do góry