reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

werka to jak Ty funkcojnujesz, przecież to jakbyś prawie wcale nie miała :(

kasia jak nie było potrzeby to nie martw się, ze nei było usg. Na 4d się nacieszysz i napatrzysz :) film będziesz nagrywać z usg 4d? pochwalisz się?? :)

reklama
tak, ciśnienie mam mierzone co wizytę dzisiaj 102/70 i ogólnie jest ok.

No to dobrze :) Ciśnienie wręcz super :)

Kasia ty to masz cisnienie dobre. Ja niestety bardzo niskie 80/60, albo 100 na 55... okropnosc nie raz mi sie rece trzesa jak u alkoholika...

Mam to samo, wczoraj rano było 96/48 :/ Też mi często słabo i ręce się trzęsą :/ I pomyśleć, że w pierwszej ciąży miałam dokładnie odwrotny problem ;)

werka to jak Ty funkcojnujesz, przecież to jakbyś prawie wcale nie miała :(

kasia jak nie było potrzeby to nie martw się, ze nei było usg. Na 4d się nacieszysz i napatrzysz :) film będziesz nagrywać z usg 4d? pochwalisz się?? :)

tak film mi mają nagrać i zdjęcia. zdjęciami się pochwalę a co z filmem to nie wiem bo konta na you tube nie mam :(

Ja Kobitki po wizycie

Mała zdrowa, wyniki dobre, ciśnienie 100/60
tylko nie uwierzycie ...
mój kolosek waży już 1170g :szok:
teraz już wiem skąd te dolegliwości już u mnie ...
ginek powiedział: " no, trochę duża ale byle zdrowa,
narazie się nie martwimy jak Pani urodzi ..." :happy:
tak chciałam pysiaczka zobaczyć a akurat spała
i była odwrócona profilem ...

Witajcie!
Zgodnie z obietnicą....
Wczoraj bylismy z chopem na badaniu echa serca dzidzi. Maluszek ma się dobrze, wszystkie przepływy prawidłowe, waga na poziomie 590 g, no i najważniejsze, to będzie CHOP:-D

monysia kawał baby!!! ale to dobrze, ja bym się cieszyła, silna zdrowa dziewuszka będzie.
małami a dziewuszke małą masz już w domu prawda? no to gratuluje chłopaka!!

Też jestem niskociśnieniowcem, ale mówią mi że się powinnam cieszyć zwłaszcza jak takie ciśnienie mam w ciąży, bo co prawda to uciążliwe jest czasami to jednak w ostatnim trymestrze ciśnienie wzrasta i wtedy będzie ok, a te co mają wysokie będą się musiały martwić.

reklama
monysia no to nic tylko się cieszyć, ze córa pięknie rośnie, ja to marzę żeby usłyszeć Iga waży 1000gramów, bo wtedy odetchnę :)

kasia ja też do tej pory miałam niskie ciśnienie, a ostatnio mi gin wyczarował 130/70 :/ ogólnie zawsze mam niskie nawet bywało 80/60 ale teraz mam troszeczkę wyższe 110/70 oby się takie trzymało no i też mi się woda zbiera, ograniczam sól ale jakoś nie zauważyłam kosmicznych zmian

małami gratuluję chopa :-D

Marti a ile ma twoja mała?

Do góry