reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Oh a mi zostalo jeszcze dwa tygodnie do USG:) Moze wtedy juz napewno bedzie widac co za interes ma pomiedzy udami...
A wiecie co? Mojej sasiadce lekarz przez cala ciaze mowil ze to bedzie dziewczynka, wybrali imie miala byc Marysia, ubranka pokoj na rozowo. I po porodzie do nas dzwoni i pytamy i co? a ojciec - Chlopak!!! :O to byly dopiero jaja szybko bieglismy po farby i przemalowalismy pokoj na zielono:)

Werka no to dopiero psikus, zdarzaja się takie przypadki że rodzice się przygotują na daną płeć, a tu niespodzianka :-)

to juz kij z płcią.....bo i tak sie pokocha nawet po zaskoczeniu
ale ja znam przypadek mojej koleżanki że 2 tyg przed porodem dowiedziała sie że bedzie miała bliźniaki...trochę to jak "science fiction" no ale uparcie twierdziła,że dzieciaki sie pokrywaly i nawet ten sam puls miały.... to dopiero zdziwko:szok:

lilou to na usg nie widzieli 2 dziecka? czy ona tak dawno temu rodziła. Bo o takich przypadkach to ja słyszałam ale to babki z pokolenia naszych rodziców. Dopiero przy porodzie się dowiadywały, że bliźniaki są.

z dwojga zlego, lepiej jak to z oczekiwanego chlopca bedzie dziewczynka a nie na odwrot

dziewczynkom jest ladniej w niebieskim niz chlopcom w różu :)))))))))))))

dokładnie,mojej córce było i jest pięnie w niebieskim:)
no ale body z traktorem to już odpada hehe

lilou to na usg nie widzieli 2 dziecka? czy ona tak dawno temu rodziła. Bo o takich przypadkach to ja słyszałam ale to babki z pokolenia naszych rodziców. Dopiero przy porodzie się dowiadywały, że bliźniaki są.

jagmar to było jakieś 6 lat temu, za czasów naszych matek to sie jeszcze zgodze,ale kurcze tu też mi sie dziwne to wydaje,moze chodziła do ginka który nie mial usg?? poszła dopiero przed porodem?? nie mam pojęcia
ale wiem że przy bliźniakach jest możlwe,ze jedno sie przysłoni drugim,puls sie zrowna,ale żeby aż tak calą ciąże?

To prawda, moja teściowa ciagle tak uważa (że niebieski dla dziewczynki) i na chrzcie mojej małej kupiła gromnice z niebieskim stroikiem (bo ja się przecież nie znam) i moja była z różowo-niebieskimi dodatkami na chrzcie.

reklama
Do góry