reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Gratuluję udanych wizyt. To mamy z dziś dwóch chłopców i dziewczynkę :-)
Aria ja też mam nadzieje ze u nas nic odstawac nie będzie i potwierdzi się dziewczynka :-)

Gratulacje udanych wizyt, zdrowych maluszków, potwierdzonych dziewczynek i chłopczyków :)

Moja dzisiejsza wizyta też udana, dzidziuś zdrowy, wszystko ma nadal na swoim miejscu, a to najważniejsze ;) Liczyłam, że w tym 17 tc dowiemy się już, jaka płeć, ale mały uparciuszek siedział po turecku z nogami pod brodą na dodatek :D Na zdjątku widać tę pozycję od tyłu ;)

16w1d.jpg

Załączniki

• 16w1d.jpg
    16w1d.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 391
Paulina 7 mnie wstępnie vos bakala właśnie o chłopcu bo coś jej odstaje ale nie chciała na tak wczesnym etapie mówić .... no ale raczej ku chłopcu się skłaniala.... I w maju mamy się co do płci upewnić ... ale nie tra e nadziei ;) hehe na innym forum październikowy mama w 14 tc miała chłopca który w 17 tc okazuje się dziewuszka :D

Lucky chudzinko i gdzue ty mieścisz tego człowieczka... ile ma Crl bo zapomniałam zapytać ???

Aria u siostry mojego męża tak było. W 14 tyg ze chłopiec a w 20 zmienili ze dziewczynka wiec zawsze jest szansa. Wiem ze u Ciebie chłopiec wstępnie ale dopóki się nie urodzi pewności nie będzie ;-)

@Aria1010 ale trafiłaś w temat. My z m pierwsze co jak zobaczyliśmy, jak to nasze dziecko siedzi, jak w jakimś schronie wciśnięte, to od razu pytanie: ale ono się tam mieści tak ogólnie?! :-D A gin rozbawiona, że tak. Długość crl dziś była 10 cm. Ale trzeba doliczyć do tego długie nogi po tatusiu (i jak pisałam stopy też :) ) Waga 151 g.

A u Ciebie to myślę, że jest jeszcze szansa na różowe. Pamiętasz co ta ginka z instagrama pisała? :)

reklama
Do góry