reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Gratuluję udanych wizyt. To mamy z dziś dwóch chłopców i dziewczynkę :-)
Aria ja też mam nadzieje ze u nas nic odstawac nie będzie i potwierdzi się dziewczynka :-)

Gratulacje udanych wizyt, zdrowych maluszków, potwierdzonych dziewczynek i chłopczyków :)

Moja dzisiejsza wizyta też udana, dzidziuś zdrowy, wszystko ma nadal na swoim miejscu, a to najważniejsze ;) Liczyłam, że w tym 17 tc dowiemy się już, jaka płeć, ale mały uparciuszek siedział po turecku z nogami pod brodą na dodatek :D Na zdjątku widać tę pozycję od tyłu ;)

16w1d.jpg

Załączniki

• 16w1d.jpg
    16w1d.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 398
Paulina 7 mnie wstępnie vos bakala właśnie o chłopcu bo coś jej odstaje ale nie chciała na tak wczesnym etapie mówić .... no ale raczej ku chłopcu się skłaniala.... I w maju mamy się co do płci upewnić ... ale nie tra e nadziei ;) hehe na innym forum październikowy mama w 14 tc miała chłopca który w 17 tc okazuje się dziewuszka :D

Lucky chudzinko i gdzue ty mieścisz tego człowieczka... ile ma Crl bo zapomniałam zapytać ???

Aria u siostry mojego męża tak było. W 14 tyg ze chłopiec a w 20 zmienili ze dziewczynka wiec zawsze jest szansa. Wiem ze u Ciebie chłopiec wstępnie ale dopóki się nie urodzi pewności nie będzie ;-)

@Aria1010 ale trafiłaś w temat. My z m pierwsze co jak zobaczyliśmy, jak to nasze dziecko siedzi, jak w jakimś schronie wciśnięte, to od razu pytanie: ale ono się tam mieści tak ogólnie?! :-D A gin rozbawiona, że tak. Długość crl dziś była 10 cm. Ale trzeba doliczyć do tego długie nogi po tatusiu (i jak pisałam stopy też :) ) Waga 151 g.

A u Ciebie to myślę, że jest jeszcze szansa na różowe. Pamiętasz co ta ginka z instagrama pisała? :)

reklama
Do góry