reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Ależ Wam zazdroszczę wchłonietych krwiakow i badań prenatalnych!

Ja tonie dość że nadal się z nim uzeram to prenatalne mam dopiero 14 kwietnia :(

Poziomki cuuudowna dzidzia :)

Justijestem na mojej apce w tel napisane jest że z końcem 13 tyg można głośno odetchnąć z ulgą ;)

Ruda,Magda86Poznań powodzenia,ja dziś też mam lekarza.

Virtuti odpoczywaj i bądź dobrej myśli :)

Lucky dzidzia wstyydliwa pokazac sie nie chce:)
Ja mam 24 lata, ale prenatalne miallam ze skierowaniem, poniewaz jestem po 2 poronieniach.

Ja już dzisiaj po wizycie. Z dzidzia wszystko dobrze, rośnie idealnie do wieku ciąży z OM.
Wyniki badań również ok, mam zlecone kolejne, oby tak dalej :)
Powodzenia pozostalym, które mają dziś wizyty, a ja idę myśleć nad badaniami prenatalnymi, bo lekarz kazał nam się zastanowić czy chcemy je robić, a że w grę wchodzą tylko prywatne, mamy nad czym się zastanawiać..

Hej. Ja po badaniach. Doczekałam sie. Termin sie przesunął o tydzien do przodu, bo podobno okaz wielki. Ponad 8 cm. Ja z dystansem podchodze do tych terminow ale jak tendencja sie utrzyma to trzeba bedzie wziac to pod uwage przy planowaniu cesarki. No i jest to o co zabiegał moj maz. Wielki siusiak ;) pani doktor powiedziala, ze bardzo dobrze widac płeć, na 90% chlopak.

reklama
Hej ja też po badaniach dzidziuś duży, przeziernosc niska, noska nie chciało pokazać. Także za tydzień powtarzamy usg. Wypielo się pupa i nic między nogami nie było widać, ale jak lekarz powiedział ze na poznanie płci za wcześnie ;-) tylko niestety nie dostałam zdjęcia usg, za tydzień będzie prywatnie wiec pewnie dostane :-)

Do góry