reklama
betkaa88
Fanka BB :)
Teraz sie trzymajcie
Wiedzialam,ze Was pobije
Rano mielismy wizytę dzis 37t4d szyjka twarda jak stal nawet nie chciala jej pobudzac wskazania kochac sie kochac i kochac i nawet opieprzyla mnie za to troche.
A maly wazy 3288g!!!
Od 19.09 co drugi dzien ktg,od 26.09 codziennie a jesli dalej nic to 8.10 z torbami mam jechac na patologię ciąży takze musimy wziac sie z mezem bo dzidzia tak szybko nie chce się urodzic
Za to tym razem dał sobie nawet zrobic zdjecie i mamusia zakochana <3
Wiedzialam,ze Was pobije
Rano mielismy wizytę dzis 37t4d szyjka twarda jak stal nawet nie chciala jej pobudzac wskazania kochac sie kochac i kochac i nawet opieprzyla mnie za to troche.
A maly wazy 3288g!!!
Od 19.09 co drugi dzien ktg,od 26.09 codziennie a jesli dalej nic to 8.10 z torbami mam jechac na patologię ciąży takze musimy wziac sie z mezem bo dzidzia tak szybko nie chce się urodzic
Za to tym razem dał sobie nawet zrobic zdjecie i mamusia zakochana <3
Wiktorka88 O
Betka to do dzieła! Ja od poniedzialku startuje choc na samą myśl mi sie nie chce duzy brzuchol i zero popędu. Beatka waga cudowna! Duży chłop
betkaa88
ja mam to samo...ostatnio niechętnie bo brzuch duży i wogóle a gin mówi widać, że nie działacie ostatnio no i jak trzeba to trzeba bo nie chciałabym czekać jeszcze 3 tygodni:/Betka to do dzieła! Ja od poniedzialku startuje choc na samą myśl mi sie nie chce duzy brzuchol i zero popędu. Beatka waga cudowna! Duży chłop
reklama