reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

No troche za duzo jednak wazy, musze sprawdzic czy cukrzyca mnie nie dopadła :( ale cukrzyca to nic przy wadach rozwojowych i innych chorobach o których czytalam:)
Chyba musze zacząć kupować ubranka 3-6 :)

reklama
Agica o to klocuszek będzie. Ważne że zdrowy [emoji4]
Tak jak życiowa napisała. Może być też błąd pomiarów. Ale lepiej się szykować na większego kawalera [emoji4]

Agica no to masz duzego chlopczyka:)
Ja w pt 34t zaczynam ciekawe ile moj waży:) na wizycie sie okaze.
Naprawde lepiej kupuj te wieksze ubranka:p

Agica mój chłop urodził się ponad 4 kg i 62 cm. Podobno nie było łatwo :p
Ja ide jutro tez jestem ciekawa jak moja się miewa i ile waży

Polozna mi mówiła ze zazwyczaj wielkość macicy równa sie wiekowi ciazy, sprawdziłam i jak mnie mierzyła w 28tc to macica tez miała 28 cm a teraz w 31tc ma 36! Ale uroslam w 3 tygodnie! I nawet usg pokazywało ze jestem w 35 tc fajnie by było przeskoczyć cały miesiąc ale wiem ze termin sie nie zmienił.

reklama
Agica wchodzę jak klikam żeby obejrzeć zdjęcie to wyskakuje mi błąd:(
ja właśnie odebrałam wyniki i znów magnezu za mało, a mój już opieprz mi dał że kawy więcej pij a ja piję jedną małą do południa...chyba naprawdę muszę odstawić:/ brałam żelazo i magnez i żelazo się poprawiło już jest w normie a magnez 1,72 a min jest 1,90

Do góry